Haberler

Şoförün dikkatsizliği annesinin canına mal oldu: Kazada 2 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü. Araç sürücüsünün, kaza yerinden 32 km önce polis kontrol noktasında, seyir halindeyken cep telefonuyla konuştuğu için ceza yediği ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybedenlerden birisinin şoförün annesi olduğu öğrenildi.

Samsun'da araç kullanırken cep telefonu ile konuştuğu gerekçesiyle ceza yazıldığı öğrenilen sürücü, bir süre sonra otomobiliyle menfeze uçtu. Kazada sürücünün anne ve babaannesi hayatını kaybederken, kendisiyle birlikte babası da yaralandı.

Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi, Samsun-Ankara kara yolu 8. kilometresi Sarıışık mevkisinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Berber idaresindeki 06 BT 0883 plakalı otomobil, Samsun istikametinden Ankara yönüne seyir halindeyken yağmur yağmasından dolayı kaygan yolda direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak menfeze takla atıp ters döndü.

Cep telefonuyla konuşmaktan ceza yedikten sonra kaza yaptı: 2 ölü, 2 yaralı

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, araç sürücüsünün annesi Hülya Berber ile babaannesi Adile Berber olay yerinde hayatını kaybederken, babası Mehmet Berber ile kendisi yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Mehmet Berber'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

CEZA YAZILDIKTAN 32 KM SONRA KAZA YAPTI

Kaza yapan araç sürücüsü Hüseyin Berber'in Tekkeköy ilçesi Gelemen mevkisindeki polis uygulama noktasında araç kullanırken cep telefonu ile konuştuğu için para cezası yazıldıktan yaklaşık 32 kilometre sonra kaza yaptığı ortaya çıktı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (12)

agrılı:

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar inş

10
0
yanıtYanıtla
Samsunlu KRAL:

cezayla kazanın ne alakası var. hava yağmurluydu yerler kaygan. hız yüzünden dese neyse. sanki telefon yüzünden vefat ettiler. . . .

1
8
yanıtYanıtla
iyibiradam:

Doğru, zemin ıslak, hava puslu, hatta tekerler de dönüyordu, bunların kaza sebebi olduğunu biliyoruz yoksa adamın telefonle konuşuyor olmasının kaza ile ilgisi yok. Bir de araba yolu bilmediğinden çukura kendisi dalmış olabilir.

yanıt0
yanıt0
GERCEK:

emin olki kazaların cogu senin gibi düşününlerin yüzünden olmakta

yanıt2
yanıt0
Cevap:

Kendi etmiş kendi bulmuş.

1
3
yanıtYanıtla
Osmaniyeli:

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun

3
0
yanıtYanıtla
Aslı can Altın:

Adı şofor olacak katiller dıteksıyona gecınce neoldum delisi oluyorlar olen olur kalan kalır diyorlar neysek yaktıgı can kendine degmış elin cıgerıinı yakmamış can cıger yangısı neymış girsin

1
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

NİSPETENDE OLSA KENDİ BAŞINI YEMİŞ. HEP İNTİZAR ETMİŞİMDİR KURALSIZ ARAÇ KULLANANLARA ''KENDİ BAŞINI YE İNŞALLAH'' DİYE.

1
0
yanıtYanıtla
28:

Tanıdığım insanlar hepsi bir birinden güzel aile Allah rahmet etsin yaralılara Allah şifa versin Tlf ceza yazmak mantılsız bana göre Ama surat olarak 120 km hızı gecene ceza vermeli yeri ve yoluna gore 100 km hızda iyidir

0
0
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

TRAFİK KURALLARINA UYUN UYUN BİRAZ MEDENİ İNSAN OLUN KENDİ BAŞINIZIDA BAŞKASININ BAŞINIDA YAKMAYIN.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title