Haberler

İstanbul'da CHP'nin Seçim Aracı, Alev Alev Yandı

Güncelleme:

İstanbul Çekmeköy'de CHP'ye ait seçim aracı, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yandı. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Acıboyraz "Sabotaj olabilir" dedi.

İstanbul Çekmeköy'de Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait seçim aracı henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yandı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken araç kullanılamaz hale geldi.

YANGIN BİNAYA SIÇRADI

Olay, 02.00 saatlerinde, Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde meydana geldi. CHP'ye ait olduğu öğrenilen park halinde bulunan araç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Yangın kısa sürede büyürken aracın önünde bulunan binaya sirayet etti. Alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

CHP'nin Seçim Aracı, Alev Alev Yandı

POLİS GÖRGÜ TANIKLARINI DİNLEDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan araca ve binaya müdahale etti. Bu sırada polis ekiplerinin de olay yerinde önlem aldı. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak araçta soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaparak çevredeki vatandaşlardan olay hakkında bilgi aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binada maddi hasar, araç ise kullanılamaz hale geldi.

CHP'nin Seçim Aracı, Alev Alev Yandı

"SABOTAJ OLABİLİR"

Yangın haberini alır almaz olay yerine gelen CHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Acıboyraz, olayın sabotaj olabileceğini belirterek, "Yeni geldim, henüz bir bilgim yok ama sabotaj olabileceğini düşünüyoruz. Daha önce başımıza böyle bir şey gelmedi, ilk defa başımıza geldi. Saldırı olabileceği konusunda bir bilgi yok henüz" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İtfaiye 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (15)

Cevo:

Sabotajdır durduk yere böyle bi araç yanmaz. Bunu yakan onun bunun evlatlarının da hangi partiden olduğu malum. İyigünler.

14
7
yanıtYanıtla
haydar:

cevo senin nerden geldigin belli ege nin öbürkü tarafindan herhal

yanıt4
yanıt3
46:

Aynen öyle katdesim birakin secimleri hak edenler alsin

yanıt7
yanıt0
Sogomon:

Aynen Cevo kardes haklısın

yanıt5
yanıt2
ucuz oyun:

önceki seçimde chp seçim bürosunu yakanın chp il başkanı çıktığını hatırlatıyım, herhalde taktiği güneydoğudaki ortak particiğinden almışlar, onlarda kendi partilerinin il binasını basmışlardı suç atmak için, ALLAH c. c rakibinde akıllısını versin 10-0

7
13
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Allah önce size akıl versin.

yanıt10
yanıt5
Aslında ne oldu.?:

Adandaki il parti binasını kendileri yakan malum parti başka oyunlar deneyin , sonuç belli 10-0

6
12
yanıtYanıtla
Narkozda kalmış:

Beyinsiz

yanıt8
yanıt7
mal bunlar:

aynaya bakmanı tavsıye ederim sana bak ne gördün

yanıt2
yanıt2
46:

Birakin secim adaletli olsun hangi parti hal ediyorsa alsin bu dunyanin oteki tarafida var unutmayin kimse gormuyorsa Allah goruyo

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title