Haberler

Çekirdek keyfi faciayla bitti

BURSA (İHA) – Bursa'da çekirdek yemek için arkadaşlarıyla metruk binaya çıkan bir genç, 9. kattan asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

BURSA (İHA) – Bursa'da çekirdek yemek için arkadaşlarıyla metruk binaya çıkan bir genç, 9. kattan asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesinde 16 yaşındaki T.Ç ve 3 arkadaşı Haşimişcan Caddesi'nde bulunan 12 katlı metruk binaya çekirdek yemek için çıktı. Bir süre metruk binanın çatısında oturarak Bursa manzarası izleyen gençler, aşağıya inmek için harekete geçti. T.Ç. 9'uncu kata indiğinde asansör boşluğunu fark etmeyerek yere çakıldı. T.Ç.'nin 9'unca kattan düştüğünü gören arkadaşları çığlık atarak yardım istedi. Gençlerin bağırma seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, koşarak metruk binaya gittiğinde T.Ç.'nin asansör boşluğunda hareketsiz yattığını fark etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, çevredeki vatandaşlarında yardımıyla T.Ç.'yi asansör boşluğundan çıkardı. Ağır yaralı genç, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri T.Ç. ile birlikte metruk binaya giren 3 gencin olay yerinde ifadesinde, gençlerin çekirdek yemek için binaya girdiklerini ve bir süre 12'inci katta oturduktan sonra aşağıya inmek için harekete geçtiklerini belirledi. Aşağıya inmek için harekete geçen gençler 9'uncu kata geldiğinde T.Ç.'nin asansör boşluğunu fark etmeyerek düştüğünü belirledi.

Hastaneye kaldırılan T.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osmangazi 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

SORUCU:

insan cekırdek yemek ıcın metruk bınada 9uncu kata cıkmaz. esrar ıcıp muhabbet yapıcaklardı da dıyebılırsın sanırsam ;)

44
1
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

. . . bir birinin suratina tükürmekden daha iyi! Ama gene dokuzuncu kat konusunda sana katiliyorum @SORUCU haklisin, alt kattada ceke bilirlerdi.

yanıt2
yanıt0
çiftetelli:

çekirdek çıtlatarak yenilmez. saygısızlık demektir. hele birde kabuklarını yerlere atarsanız manzallah üç harflileri başınıza musallat edersiniz. çekirdek yerken temiz olmalıyız. tavsiye buyururum.

3
9
yanıtYanıtla
üç harfli:

doğru söylüyor en sevdiğimiz kuru yemiş ay çekirdeği

yanıt3
yanıt2
patoz:

vahey vahey. . .

yanıt0
yanıt0
nucleus:

hacım sen yanlış anladın olay çekirdek değilmiş amaç cuvarayyymış cuvara kafayı beton gibi yapıp pişmaniye gibi yatmakmış sütlü tatlılardan su muhalllebisi şerbetli, lerden sütlü nuriye

yanıt0
yanıt0
serkan:

cugara içerken düştü diyecek degıller herhalde

2
2
yanıtYanıtla
Adsiz:

Önyarlılı olmayın bilip bilmeden mahalemizin sigara bile icmeyen temiz cocugu

yanıt0
yanıt0
EMRED:

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

1
0
yanıtYanıtla
sibel:

Agzi olan konusuyo bilip bilmeden iftira atmayin sigara bile kulanmayan tertemiz bir evladimiz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title