Haberler

Çaykur Rizespor Başkanı Kalkavan: "Hikmet Hoca ile Devam Ediyoruz"

Çaykur Rizespor Başkanı Kalkavan: "Hikmet hoca ile devam ediyoruz"Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, "Biz hocamızdan memnunuz. Herhangi bir problemimiz yok hocamız ile ilgili devam ediyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Kalkavan: "Hikmet hoca ile devam ediyoruz"

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, "Biz hocamızdan memnunuz. Herhangi bir problemimiz yok hocamız ile ilgili devam ediyoruz" dedi.

Başkan Metin Kalkavan, Fenerbahçeye 5-1 mağlup oldukları maçın ardından mücadeleye iyi başladıklarını ancak kolay goller yedikleri için karşılaşmayı kaybettiklerini belirterek, "Futbolun içinde bunlar var. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz. Avrupa'da yolları açık olsun. Bizim için sürpriz bir sonuç. Son haftalarda iyi oynuyorduk. Taraftarlar kaybedince birisinin kellesini isterler. Onun için böyle istesinler küfür ve şiddetten uzak olarak. İstifaya davet emek hakları. Yenildiğiniz zaman seyircinin buna, istifaya çağırma hakkı var. Bunları makul karşılıyoruz. Biz hocamızdan memnunuz. Herhangi bir problemimiz yok hocamız ile ilgili devam ediyoruz. Bizi bilenler böyle mağlubiyetlerle hoca değiştirecek olmadığımızı bilirler. Bu politikalar çok tanıdık. Hikmet hocamızdan memnunuz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Metin Kalkavan'ın açıklamaları

Haber-Kamera: Muhammet KAÇAR - Fatih Turan / RİZE,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Kalkavan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title