Haberler

Canlı yayında telefondan video izleten Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan mesaj gelince ne yapacağını bilemedi

Güncelleme:

Kendi kanalının canlı yayına konuk olan Acun Ilıcalı, programda telefonunda bir video izletirken Şeyma Subaşı'dan gelen mesaj ifşa oldu. Subaşı'nın mesajında Ilıcalı'ya para konusunu sorması ise dikkat çekti.

Acun Ilıcalı, kendi kanalı TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk oldu. Acun Ilıcalı, canlı yayında Seray Sever ve Cengiz Semercioğlu'na O Ses Türkiye'den bir video izletirken Şeyma Subaşı'dan bir mesaj geldi.

ŞEYMA'NIN MESAJI GÖRÜNDÜ

Acun Ilıcalı, canlı yayında O Ses Türkiye'nin perde arkasını anlatırken mesaj gönderen Şeyma Subaşı, "Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami Oteli ve parayla ilgili bir şey de konuşacağım" dedi. Canlı yayında ifşa olan mesaj Twitter'da kısa sürede trend oldu.

Canlı yayında telefondan video izleten Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan mesaj gelince ne yapacağını bilemedi

KIPKIRMIZI OLDU

Gelen mesaj sonrası hemen telefonunu gizlemeye çalışan Acun Ilıcalı konuyu nasıl toparlayacağını bilemedi.

Canlı yayında telefondan video izleten Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan mesaj gelince ne yapacağını bilemedi

Canlı yayında telefondan video izleten Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan mesaj gelince ne yapacağını bilemedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Cep Telefonu Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

TÜPERMEN:

Kesinlikle devletin ayıbı ve yanlış kanunları. Nafaka muhtaç olan içindir fantezi olsun yesin içsin gezsin diye değildir. Ne yazıkki kanunlarımız herayrılan kadına nafaka bağlıyor. kadında o paraları tokmakçı bulup yiyor sonra adam bunu öğreniyor alın size kadın cinayeti. İki kişi ayrılmışsa bir süre sonra mutlaka bağları kesmek gerekir. Siz iki anlaşamayan insanı maddi olarak bağlarsanız sonuçları bir yerde ağır oluyor. Bunu devlete anlatacak adam yok bu memlekette ne yazıkki.

212
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazmayınız:

Baba param bitti mesajı gibi birşey sanırsam

136
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Paralar suyunu çekiyor demek ki! Gel konuşalım diyor.

107
1
yanıtYanıtla
MELİSSS:

ZİYACIM NAPIYON

yanıt3
yanıt3
OTTO:

ZİYA NABER LAN KOFTİ

yanıt3
yanıt3
GÜLTEPELİ:

VAY ZİYAA PARDON DÜRBÜNLÜ NASIL GİDİYOR.

yanıt7
yanıt0
skrkrc:

atma ziyaaa :)))

yanıt0
yanıt4
Brütüs:

Kadının kucağına iyi ki bir çocuk verdi. Adamı resmen esir aldı. Yazık ya. Modern kölelik bu. Adamı resmen sömürüyor. Kadında ekmeğini taştan çıkarır. Hani eşitlik nerede. İşlerine gelince her konuda eşitlik diye bağırıyorlar.

74
1
yanıtYanıtla
Dr:

Kadın iyi yere demir atmış

60
1
yanıtYanıtla
XXXL:

acun işini biliyor rezil etti karıyı

38
3
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title