Haberler

Canlı yayında mesajı ifşa olan Şeyma'dan ilk açıklama: Anlayış istiyorum

Güncelleme:

Kendi kanalının canlı yayına konuk olan Acun Ilıcalı, programda telefonunda bir video izletirken Şeyma Subaşı'dan gelen mesaj ifşa oldu. Subaşı olayın hemen ardından sosyal medya hesabından "Olayı başka yere çekemeye gerek yok" diyerek duruma açıklık getirdi.

Acun Ilıcalı, canlı yayında O Ses Türkiye'nin perde arkasını anlatırken mesaj gönderen Şeyma Subaşı, "Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami Oteli ve parayla ilgili bir şey konuşacağım" dedi. Canlı yayında ifşa olan mesaj Twitter'da kısa sürede trend oldu. Olayın ardında Şeyma Subaşı'ndan jet hızında açıklama geldi.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Subaşı Instagram hesabından şunları söyledi; "Demin Acun'a attığım mesajın canlı yayında çıkmasıyla alakalı bir şey söylemek istiyorum. Bu kimin başına gelirdi derseniz tabii ki Şeyma Subaşı'nın başına gelirdi. Ama hayırlısı böyleymiş yapacak bir şey yok."

Canlı yayında mesajı ifşa olan Şeyma'dan ilk açıklama

"ANLAYIŞ İSTİYORUM"

Bu konuyla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Sonuçta bizim Acun'la çocuğumuz var. Konuştuğumuz maddi manevi birçok konu var. Bunlardan bir tanesinin canlı yayına çıkması tabii kide benim kaderim, yapacak bir şey yok. Lütfen konu başka bir yerlere gitmesin. Bizim önceliğimiz tabii ki de Melisa. Biz her zaman bunları konuşacağız. Önceden de konuşuyorduk şimdi de konuşuyoruz. İnşallah başka boyutlara taşınmaz bu olay. Ne diyeyim, anlayış istiyorum"

Canlı yayında mesajı ifşa olan Şeyma'dan ilk açıklama

Canlı yayında mesajı ifşa olan Şeyma'dan ilk açıklama

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (110)

aaaa:

anlayış istemiyorsun para istiyorsun gördük

120
0
yanıtYanıtla
MUHASEBECİNİZ:

REZİL KEPAZE

117
0
yanıtYanıtla
Ali bey:

Bos insanlar

88
0
yanıtYanıtla
123:

herşey açık açıklamaya gerek yok zaten

82
0
yanıtYanıtla
aaa:

adamsın gazanlı gardaşım

yanıt1
yanıt0
#Yorumcu:

Para ya ihtiyacı var

60
0
yanıtYanıtla
bıktık artık:

bu kadın türkiyenin çirkin yüzü oldu. . milletin midesi bulanıyor artık görmekten duymaktan. .

28
0
yanıtYanıtla
karadeniz:

bu kadın iğrenç. kadın kelimesini kullandım diğer tüm kadınlardan özür dilerim.

27
0
yanıtYanıtla
Lila:

Önceliğin melisa olsaydı sırf sevgilinle rahat gezebilmek için çocuğunu istanbula göndermezdin demekki önceliğin kendi keyfin ayrıca bir roportajinda çok genç yaşta anne oldum bundan daha kötü ne olabilirki demişsin bunu okuduğumda senin acundan para koparabilmek için çocuk yaptığından emin oldum sen bencil bir annesin melisayı sadece acunun daha çok parasını yiyebilmek için kullaniyorsun üstelik yuva yıktın senin ne olduğunu hepimiz biliyoruz boşuna konuşuyorsun

26
0
yanıtYanıtla
İnsan:

Allah acun, iki yakan bir araya gelmesin. Buna vereceğin parayla, yerine kaç yetimi öksüzü okuturdun. Herkesin başına sen musallat ettin.

21
5
yanıtYanıtla
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title