Haberler

Canlı yayın yaparken telefonu düşüren Yıldız Tilbe'nin kişisel eşyaları göründü

Güncelleme:

Karantinada olan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparken bir kaza yaşadı. Telefonu elinden düşüren Tilbe'nin masasındaki sigarası başta olmak üzere tüm kişisel eşyaları görüldü.

Türk müziğinin sevilen şarkıcılarından Yıldız Tilbe, koronavirüsün Türkiye'ye gelmesinin ardından kendisini eve kapattı. Evde yalnız olduğu için canı sıkılan Tilbe, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak takipçileriyle buluştu. Ancak Tilbe, yayın sırasında bir de talihsiz bir kaza yaşadı.

MASADAKİ KİŞİSEL EŞYALARI GÖRÜLDÜ

Yıldız Tilbe, meslektaşları gibi sosyal medya üzerinden canlı yayın yapmak istedi ancak ufak çaplı bir kamera kazası başına geldi. Yayında olduğu sırada kamerayı yanlışlıkla ters çevirince arkasında duran masanın üzerindekiler de takipçileri tarafından görüldü. Masada, yayına çıkmadan önce kullandığı ruju ve ojesi görülürken aynı zamanda sarma sigarası da kameraya yansıdı.

Canlı yayın yaparken telefonu düşüren Yıldız Tilbe'nin kişisel eşyaları göründü

"KENDİMİ PASLI ARABA GİBİ HİSSEDİYORUM"

Yıldız Tilbe, yaptığı canlı yayında ise karantina sürecinde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Karantinada yiyorum, içiyorum, uyuyorum ve televizyon izliyorum. Tembellik yapıyorum. Paslandım! Kendimi paslı araba gibi hissediyorum. Lütfen kimse çıkmasın ki bu Koronavirüs salgını da hemen son bulsun."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Yıldız Tilbe Haberler

500

Yorumlar (80)

Adalet:

Kazayla özel bişeyler göründüyse bu haber yapılmaz üstü örtülür rencide edilmez.bu haberden kaç para kazanıyorsunuz da bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz

63
1
yanıtYanıtla
Mersinli:

Paslı değilde bence biraz pasaklı hissetsen daha iyi olacak Yıldız abla. . .

44
12
yanıtYanıtla
Butor:

Şırıngaları saklasaydı bari.

10
31
yanıtYanıtla
Şimal:

Yıldız Tilbe ile ne işimiz olur. Sanki gündem o

13
19
yanıtYanıtla
ÖYLE YA:

burada yazdığın gibi

yanıt0
yanıt0
CAN DEP:

Ben bunda her hangi bir yanlis göremiyorum neymis özel esyasi.. normal bir durum evinde her insanin masasinin üstünde bulunan esyalar.normal olmayan haberin kendisidir..

27
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Her sey normal..normal olmayan haberin kendisidir...

25
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

HABERE BAK YA

23
3
yanıtYanıtla
:

NE VARMIŞ Kİ HABERDE SENDE HABER BEĞENMİYORSUN HA

yanıt0
yanıt0
artvinli:

O değilde biraz daha çıkmazsan pislikten covid 20 senin evinden ülkeye yayılacak cimrilik yapmada temizlikçi tut

13
10
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title