Haberler

Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün Durumu, 2006 Sezonunu Hatırlatıyor

Güncelleme:

F.Bahçe'nin kilit isimleri olan Caner, Mehmet ve Gökhan'ın sözleşmeleri camiada endişe yaratıyor. 3 yıldızın durumu, Ümit Özat, Tuncay Şanlı ve Mehmet Aurelio'nun gidişlerini andırıyor.

Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçların yanı sıra kadro içindeki durumlar moral bozukluğu yaratıyor. Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül gibi hem takımın omurgasını oluşturan hem de kaptanlık görevini üstlenen isimlerin sözleşme durumları esas can alıcı nokta olarak dikkat çekiyor.

PROBLEM BÜYÜDÜ

Sezon başından beri 3 yıldızla yeni sözleşme için herhangi bir adım atılamaması problemi büyüttü. Ligin son döneminde şampiyonluk için geriye düşen sarı-lacivertlilerde bu durum kafaları karıştırıyor.

Ayrıca bu durumun yaşanması geçmiş dönemdeki tatsız tecrübeleri de akıllara getirdi. 2006-07'de kulübün 100. yılında şampiyon olan takımın kaptanları Ümit Özat, Tuncay Şanlı ve Mehmet Aurelio'nun sözleşmelerinin uzatılmayarak ayrılmaları aynı endişeyi yaşatmaya başladı. O dönem özellikle Ümit Özat, sezon bitiminde hemen ayrılmış, Tuncay Şanlı da uzun ikna uğraşlarına rağmen kalmamıştı. Bir sezon sonra da sözleşme opsiyonu olmasına karşın Aurelio, Real Betis'e gitmeyi tercih etmişti.

İSKELET ÇÖKMÜŞTÜ

Bu iskelet ayrıldıktan sonra da Fenerbahçe, 4 yıl boyunca şampiyonluklardan uzak kalmıştı. Benzer bir senaryoyu bu dönemde yaşayan sarı-lacivertli ekipte ilk fire de Caner ile verilmek üzere. Inter ile ciddi biçimde adı geçen tecrübeli yıldız, Vitor Pereira ile yaşadığı polemik sonrasında da büyük moral bozukluğu yaşadı.

"INTER İŞİ TAMAM"

İtalya'da yayın yapan Sportmediaset sitesi, Caner Erkin işinin tamamen bittiğini yazdı. İtalyan sitenin iddiasına göre, Caner'in 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle Inter'in futbolcusu olacağı ifade edildi. Ayrıca tecrübeli yıldızın Avrupa'nın en iyi sol beklerinden biri olduğu ve 4 yıl için toplam net rakam olarak 10 milyon euro kazanacağı dile getirildi. Her sezon için 2.5 milyon euro maaş alacağı kaydedilen Caner'in gelecekte daha iyi noktaya ulaşmasının beklendiği vurgulandı.

BÜYÜK RİSK

Sözleşme durumunun bu kadar önemli olmasındaki temel konu, 3 oyuncunun da kaptanlık görevini üstlenmesi. Volkan Demirel'den sonra takım içerisinde ciddi ağırlıkları olan Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'in veda ihtimali moralleri bozuyor. Hem taraftar nezdinde hem de kadro kalitesi için 3 yıldızın ayrılığı büyük riskler taşıyor.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Mehmet Topal Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

gfbtürk:

fenerbahcelıyım azıcık aklın varsa gıdersın kardes umarım ıyı bır yere gelırsın fenerbahce adamı harcar alex i harcadı senı mı harcamıycak . . yönetım komple gıdıp keşke yenisi gelse

7
3
yanıtYanıtla
.:

paralelin parmağı vardır veya üst aklın

0
9
yanıtYanıtla
AHO AGA:

Feneri aziz kanseri sardı, bu kanser oldukca başarı gelmez abi olmaz mümkünatı yok

7
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

ben gsliyim f7sporuda günahım kadar sevmem ve biliyorum ki aziz olmasa f7spor son 15 yılın 10unda ilk 4 e bile giremezdi. f7spor taraftarları niye şikayet ediyo bilmem. .

3
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, İslam Alimleri 3 Cuma üstüste Camii ye gitmeyen nin Mümin liği tartışılır diyorlar. İmkanın varsa her Cuma mutlaka Camii ye git.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title