Haberler

Canan Kaftancıoğlu, Candan Erçetin'in Harbiye'deki konserine gitti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Candan Erçetin'in açıkhava konserine gitti. Kaftancıoğlu'nu gören vatandaşlar, konser alanında alkış tufanı koparttı.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda Candan Erçetin rüzgarı esti. Erçetin'in konserine sanat ve siyaset camiasından birçok isim ve hayranları katıldı. Katılanlar arasında Mor ve Ötesinin solisti Harun Tekin, Oyuncu Melisa Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yer aldı. Her yıl, dekoruyla, kostümüyle dinleyicisini farklı bir yolculuğa çıkaran Erçetin, 'neşe' olarak belirlediği yaz sezonunun ilk Harbiye Açıkhava Tiyatrosunu gerçekleştirdi.

KAFTANCIOĞLU ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Konserin başlamasına yakın salona giriş yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu gören vatandaşlar, Kaftancıoğlu'nu alkışlayarak selamladı. Saat 21.00 sıralarında başlayan konserde ünlü oyuncu sevenlerini 2018 yılında çıkardığı aynı zamanda albümünün de çıkış parçası ve ismini taşıyan 'Kim Korkar' parçasıyla selamladı. Oyuncu Melisa Sözen, "Dün burada Harun'ların konseri vardı. Bugün Candan Hanımın. Son iki gündür çok güzel geçiyor" dedi.

Candan Erçetin Harbiye'de sevenleriyle buluştuCanan Kaftancıoğlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Candan Erçetin Denizbank İstanbul Harbiye Haberler

500

Yorumlar (30)

kızgın vatandaş:

tabi alkışlarlar. ne kadr kendini laik çağdaş hisseden varsa şarkılı türkülü konsere toplanmış. ne de olsa biz konser sevmediğimiz için cahiliz ya. tabi chpkk yi destekleyecek alkş tutacaklar.

62
45
yanıtYanıtla
.:

Konser şarkılı türkülü olur cahil bu bir. Senin laiklik, çağdaşlık kıstasın ancak bu kadar yobaz tanımlar üzerine olurdu zaten. Konser sevmediğin için değil fikriyat yoksunu bir embesil olduğun için cahilsin.

yanıt19
yanıt16
ayı hanzo:

çok komiksin birader. gerçekten çok komiksin. kızaran yerine soğuk birşeyler istermisin ha. ne dersin.

yanıt9
yanıt12
HANZO SANA DİYORUM NOKTALI SEN ANLA:

SENİ WC KAGIDI OLARAK KULLANABİLİRİM MESELA. KONSER ŞARKILI TÜRKÜLÜ OLMAZ DİYE BİRŞEY YAZDIĞIMI GÖRMÜYORUM. KIT AKILLI. BİRAZ KİTAP OKU. OKUDUGUNU ANLAMAYA ÇALIŞ. AHİRETTE SİZİN KONSERDEN KONSERE KOŞUNCA CENNETE VİP BİLET VERECEKLER HERHALDE.

yanıt15
yanıt24
Ayle:

Kimi alkışladıklarını bilmiyorlar sence. Ülkemizde bu kadar vatan haini olamaz sanki. . . İnsanlar muhalafet olan herşeyi tutar olmuş. bir sıkıntınız olunca koştuğunuz askerinizi polisinizi öldüren zihniyetleri alkışlayacak kadar ileri gidersiniz. . . yeter ki karşı olsun

68
12
yanıtYanıtla
ADANALI66:

Bu Kadin CB önünde asla Konswer vermem diyen ama Fransa`da benzer bir konser veren mahluk deyil mi ? Simdi ben bu duruma ne deyim ki ? Biri o Kadin ve öteki de yarim Domuz dedik deyip kemikleri gösteren Ateist bir Dindüsmani. . . . onlara bakiyorum. . . onlara alkis tutanlara bakiyorum. . . . ve ALLAHA havale ediyorum HEPSINI.

44
28
yanıtYanıtla
rümeysa uçar:

Kim ateist? kim din düşmanı? kuzum ne içiyosanız bize de verin ya.

yanıt2
yanıt1
ALİ AGA:

Teröristi alkışlıyorsunuz yazıklar olsun size

63
5
yanıtYanıtla
nadir:

ALLAH aşkına bu kadını niye alkışlamışlar tek yaptığı bir iş varsa bende alkışlayayım. ulan ne insanlara kaldık herkesi alkışlar olduk,

63
5
yanıtYanıtla
Domuz:

Domuzu löpppp diye bi yudumda götürmüsya onun icin evareleri alkislamistir

63
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title