Haberler

Can Yaman'dan "Beraber yaşayabiliriz" diyen kadın sunucuya cevap

Güncelleme:

Libido çıkışıyla günlerce konuşulan ve kadınların tepkisini çeken oyuncu Can Yaman, İtalya'da katıldığı programda kendisine "Beraber yaşayabiliriz" diyen kadın sunucuya "Bunu düşünmem gerek" diyerek cevap verdi.

Aylar önce verdiği bir röportajda "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı" diyerek tepkilerin odağında olan yakışıklı oyuncu Can Yaman, bir kadın sunucuyla arasında geçen diyalogla yeniden gündeme geldi.

KORONOVİRÜS ÖNLEMİ ALINDI

Yurt dışında katıldığı programlarda kadınlarla arasında geçen diyaloglarla sık sık gündeme gelen Can Yaman, son olarak İtalya'da Canale 5 kanalına konuk oldu. Programı reyting listesinde zirveye taşıyan tam 4 milyon kişi tarafından izlenen Can Yaman, bu sefer kadınlarla sohbet ederken temkinli davrandı. Can Yaman'ın 100 hayranı programı stüdyoda izlemek için davet edildi ancak dünya genelinde yaygınlaşan koronavirüs için önlem amaçlı çekimler seyircisiz yapıldı. Programa katılamayan birçok hayran ise stüdyonun dışında bekleyerek oyuncuya olan hayranlıklarını gösterdi.

Can Yaman'dan 'Beraber yaşayabiliriz' diyen kadın sunucuya cevap

"BERABER YAŞAYABİLİRİZ"

Program sunucusu Barbara d'Urso'ya çikolata hediye eden Can Yaman, "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım. Çikolatayı çok severim. Evim çikolatayla dolu" dedi. Barbara d'Urso, "Benim evim de öyle. Bak ortak noktamız var. Beraber yaşayabiliriz" diyerek espri yaptı. Programda İtalyanca konuşan oyuncu ise önceden başına gelen durumlardan ders çıkardığı için "Bunu düşünmem gerek"cevabını verdi.

"YANLIŞ ANLAŞILDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Geçtiğimiz ay bedelli askerlikten faydalanarak askere giden Can Yaman, dönüşte yaptığı açıklamasında libido çıkışı için "Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Libido kelimesi çok farklı yerlere giden bir kelimeymiş. Ders çıkarmış oldum. Hata insanlara mahsus." demişti.

"ARKA ODAYA GEÇELİM KANITLAYAYIM"

Can Yaman, İspanya'da bir programa konuk olmuş ve kendisine "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diyen kadın hayranına "Arka odaya geçelim kanıtlayayım" cevabını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Can Yaman İtalya Haberler

500

Yorumlar (14)

VEYSEL:

bu kadın Canı yer

6
0
yanıtYanıtla
üzgün:

ALLAHINIZDAN BULUN İMİ MİLLET BURADA KAN AĞLIYOR CAN MIDIR NEDİR ADAMIN UMURUNDA DEĞİL.

5
0
yanıtYanıtla
uCube:

Burada olay kadının daha çok izleyici kasma hareketleri. Reyting çıkartarak, adından söz ettirmek ve kazanç sağlamak. ;;)) Yoksa Can Yaman sanıldığı kadar yakışıklı değil.

2
3
yanıtYanıtla
DERYA:

Kadının libidosu yetersiz gelmiştir

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

62 yaşında kadın yaaa :))))

3
1
yanıtYanıtla
gurbette yorgun duştum be ceylan:

İspanya seçimlere girse idda ediyorum tek başına iktidara gelir. kadınlar bayılıyor bu adama. İspanyada türkidenim diyorsun. 1 -can yaman 2- demet özdemir 3 istanbul bide nazlı nazlı diyorlar o kim dedim ? özge gürel miş. şimdide defne defne diyorar o kim bilemiyorum. ya herşeylerini merak ediyorlar. burda kral taliçe kültürü var. bizdeki spor bağımlısı gibi bir olaya bağlanıyorlar. yediği, içtiği, konuşmaası yani böyle kultur var. herşeyleri merak edilen kişiler oldular.

1
3
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Ula bu adam da şekli duzelmis. Begendim muck

4
0
yanıtYanıtla
yancaman:

bu arada kısa saçlı daha iyi olmuş

3
0
yanıtYanıtla
Brontros:

Düşünme bundan iyisini mi bulacan, kadın seni hergün tvye çıkartır milyonlara ulaşırsın milyonlaraaaa...

2
0
yanıtYanıtla
Suspect:

Iyyyyyk

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title