Haberler

Silah zoruyla market soyan soyguncular yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de silah zoruyla market soyan soyguncular yakalandı. Kasiyerin "Neden hırsızlık yapıyorsunuz?" sorusuna soyguncuların verdiği cevap ise şaşırttı.

Büyükçekmece'de bir kişi markete girerek silah zoruyla kasadaki paraları aldı. 2 kasiyerin soyguncuyu ikna etmeye çalıştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kasadaki paraları çalan şahıs ve suç ortağı polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 27 Kasım Çarşamba günü saat 13.20 sıralarında Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede bulunan markete giren bir şahıs elindeki silahı çalışanlarına göstererek kasadaki paraları istedi. İddiaya göre, market çalışanları kendisini ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna çabaları sonuçsuz kaldı ve şüpheli kasada bulunan bin 850 TL'yi çalarak kayıplara karıştı. Market çalışanları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen inceleme başlattı.

POLİS ZAMAN KAYBETMEDEN HAREKETE GEÇTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipleri,makette bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek olayın şüphelisi olduğu belirlenen iki kişinin kimliğini tespit etti.

Ekipler, kimlikleri belirlenen şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Silah zoruyla market soyan soyguncular yakalandı

2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Gasp Büro Amirliğine bağlı ekiplerin çalışmaları neticesinde, adresleri tespit edilen iki şüpheli 4 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilen operasyonla ikametlerinde kıskıvrak yakalandı. Emniyete götürülen şahıslardan gasp olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Murathan D. (18)'in 22 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan bir diğer şüpheli Emircan G. (19)'nin ise olay esnasında dışarıda gözcülük yaptığı belirlendi.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silah zoruyla market soyan soyguncular yakalandı

İLGİNÇ DİYALOG

Alınan bilgiye göre, markette çalışan 2 kasiyerin şüpheliyi ikna etmek için bir süre kendisiyle konuştuğu, şüphelinin "Bunu neden yapıyorsun?" diyen market çalışanına "Kredi borcum var, bu yüzden yapıyorum" dediği öğrenildi. Market çalışanlarının eli silahlı soyguncu karşısındaki soğukkanlılığı ise dikkat çekti.

Silah zoruyla market soyan soyguncular yakalandı

KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerden Murathan D.'nin elindeki silahla markete girdiği, market çalışanına silahı göstererek kasadaki paraları istediği görüldü. Görüntülerin devamında, bir başka market çalışanın daha geldiği, şüpheli ve market çalışanlarının bir süre konuştuğu, daha sonra şüphelinin her iki kasayı tek tek açarak içlerinde paraları alarak oradan ayrıldığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyükçekmece Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

teres trump):

Allah şaşırtmasın ama benim de bir dünya borcum var kredi, kredi kartı, ek hesap, alayı sıraya girdi maaş haczine, ülke iyiye gitmiyor, ayın başını zor getiriyorum,

9
1
yanıtYanıtla
TERES TRUMP):

internetin var ama

yanıt0
yanıt3
teres trump ):

soğukkanlı oluşu acaba ortakları anlamınamı geliyor diyorsunuz?

1
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

1800 liranın ne ortaklığı olacak ???

yanıt1
yanıt0
toplum mühendisi:

Genç adamlar. Bir kaç yıl yatarlar aslan gibi. o değil de şimdi bir de 15 sene boyunca bunların peşinde ziyaret kabinlerinde ve mahpus yollarında ömür tüketecek ana babaya yazık. haaa bunlar bir de eşofmanın en kalitelisini isteyip cigaranın da en pahalısını içerler. git bul nerden getirisen getir anne baba. çünkü bunlar ana babadan başkasına kabadayılık yapamazlar.

2
0
yanıtYanıtla
iso:

bu tür olaylar daha çooookk olur önüne gelene kredi verildi

0
0
yanıtYanıtla
ömer:

CEZALAR CAYDIRICI DEGİL ONDAN YAPIYOR NEDEN OLACAKk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title