Haberler

Büyükada'da, faytoncunun baygın düşen atı zorla yerden kaldırmaya çalıştığı anlar kamerada

Güncelleme:

Büyükada'da faytona sürülen at bitkin düştü, faytoncu zorla yerden kaldırmaya çalıştı. Atın durumuna acıyan vatandaş faytoncuya tepki gösterdi. O anlar kameraya yansıdı.

Büyükada'da faytona sürülen bir at bitkin düşerek yere yığıldı. Faytoncu ise yere yığılan atı çekerek zorla kaldırmaya çalıştı. Atın durumuna acıyan bir vatandaş faytoncuya tepki göstermekten kendini alamadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İŞİNE DEVAM EDEBİLMEK İÇİN ATI KALDIRMAYA ÇALIŞTI

Büyükada'da faytona sürülen bir at, yoğun tempoya dayanamayarak bitkin düşüp yere yığıldı. Faytoncu ise işine devam edebilmek için atı çekerek yığıldığı yerden kaldırmaya çalıştı. Faytoncunun zorla kaldırmaya çalıştığı atın durumuna acıyan bir vatandaş faytoncuya tepki gösterdi.

O ANLAR KAMERADA

Faytoncunun bitkin düşüp yere yığılan atı zorla kaldırmaya çalıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde faytoncu, yere yığılan atı zorla kaldırmaya çalışıyor. Bir vatandaş da atın durumuna kayıtsız kalamayarak faytoncuya tepki gösteriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Büyükada 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

BOZKURT:

HAYVAN HAKLARINI SAVUNANLAR UYUYORMU. YOKSA ONLARDA FAYTON İLE GEZMEKTEN ZEVK ALIYORLAR.

17
3
yanıtYanıtla
. Meeee:

Hayvan yasası 1 senedir mecliste reise zam teklifi bir gecede meclisten gecti

yanıt21
yanıt2
adem42:

bozkurt bu iş hayvan savunucuları tarafından olacak diye bir şey yok sadece biraz vicdan!! Vicdanı olan her insan saten buna karşı gelir. Binmeyeceksin yukarıda yorum yapan arkadaşın dediği gibi Golf arabaları bu işi haliyle görür

yanıt0
yanıt1
AMIGO:

FAYTONLAR KALDIRILIP YERINE GOLF ARABALARI OLSUN YAZIK HAYVANLARA

12
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah belani versin senin gibi insanin insanliktan cikmissin artik para para diye diyegidersiniz öbur tarafa imansizlar

8
3
yanıtYanıtla
yazik:

bela niye oluyon adam akilli kritik yapsana

yanıt3
yanıt1
yeter bee:

kaldırın şunları ne bu rezillik kepazelik . . . vicdansız herifler EYYYY YETKİLİLER KOLTUĞUNUZDAN Bİ KALKIN DA ŞU KEPAZE HERİFLERİ ADA DAN ATIN YETER ARTIK

9
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Bu ülkenin sistemi ve insani degismesi lazim

8
0
yanıtYanıtla
1234:

Kansız bunların hepsi

6
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Su hayvanlara eziyet eden sadistler Allahin huzuruna hic cikmayacaksiniz degilmi ! Su faytonlara binmeyin binenede engel olun .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title