Haberler

Burak Özçivit, Oy Kullanmak İçin Gittiği Okulda Engin Altan Düzyatan'ı Görmezden Geldi

Güncelleme:

Gelecek sezon Diriliş Ertuğrul'un devamı olan dizinin kadrosunda yer alacak olan Burak Özçivit, şimdiki başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ı oy kullanma sırasında görmezden geldi.

Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman'da oynayacak olan Burak Özçivit 31 Mart yerel seçimleri için oy kullanmaya gittiği okulda Engin Altan Düzyatan ile karşılaştı.

GÖRÜNCE TELEFONA SARILDI

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan ile seçim için gittiği okulda karşı karşıya gelen Burak Özçivit, telefonuna sarılarak Düzyatan'ı görmezden geldi.

Burak Özçivit, Oy Kullanmak İçin Gittiği Okulda Engin Altan Düzyatan'ı Görmezden Geldi

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Eşi Fahriye Evcen ile farklı okullarda oy kullanan Burak Özçivit, Engin Altan Düzyatan'ı gördüğü anda sergilediği tavır ile sosyal medyayı salladı. Engin Altan Düzyatan'ı görünce Burak Özçivit panik olarak telefonla konuşarak uzaklaştı.

Burak Özçivit, Oy Kullanmak İçin Gittiği Okulda Engin Altan Düzyatan'ı Görmezden Geldi

Burak Özçivit, Oy Kullanmak İçin Gittiği Okulda Engin Altan Düzyatan'ı Görmezden Geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Burak Özçivit Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (141)

Esra:

Helal, şimdi sevdim seni Burak Özçivit.

6
26
yanıtYanıtla
suskun:

Ya esra neyi sevdin engin le ne alıp veremediğin var sana ne oluyor kızım

yanıt10
yanıt2
Esra:

Engin’i sevmiyorum ve asla da sevmeyeceğim, içinize dert olsun. Yalakalarla işim yok.

yanıt4
yanıt8
hataylı:

Engin altan gençleştirilip saçı sakalı kesilsin yeniden osman olsun, yoksa yemek proğramları kadar reyting alamaz. ahanda burada söyleyim. en başta ben izlemem. . .

27
4
yanıtYanıtla
muhtar:

dirilişi engin meşhur etti, osmanı da engin canlandırmalı. makyajla herşey hollolur

23
7
yanıtYanıtla
Adanali:

Makyaja ne gerek var zaten saci sakali kessin buraktan daha genc olur.cuneyt arkin filmlerinde baba ogul oluyorsa burdada olur.guzelde olur.

yanıt5
yanıt0
Adanali:

Makyaja ne gerek var sac sakal tras olsa buraktan daha genc olur.cuneyt arkin baba ogul ayni oluyorsa burdada olur cokda guzel olur burak olursa bende izlemem zaten.

yanıt10
yanıt0
BOZDOĞAN:

Adam dizide olduğu kadar sivil hayatında da herkesi korkutuyor Yiğit adam vesselam =D

26
3
yanıtYanıtla
Y....:

Ne zamandan beri insanları korkutmak yiğitlik oldu. Yiğit cesur, güçlü, kahraman anlamına gelir.

yanıt2
yanıt2
İsmail Akbayır:

Böyle yaparak nereye varacan arkadaş Engin kadar reyting yapamam korkusundan kıskançlığa girip mi tripler atıyon anlamadım

25
4
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title