Haberler

Bülent Ersoy, sosyal medyadaki yaşlandırma akımına meydan okudu

Güncelleme:

Sanatçı Bülent Ersoy, ünlüler arasında yayılan yaşlandırma fotoğraflarına meydan okudu. Instagram hesabından paylaşım yapan Ersoy, "Ben yaşsız bir kadınım" dedi.

Sosyal medyanın yeni akımı olan yaşlandırma furyasına son olarak aralarında Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz, Ahmet Kural ve Defne Samyeli gibi isimlerde dahil oldu. Diva Bülent Ersoy ise akıma bambaşka bir yorumla katıldı.

"BEN YAŞSIZ BİR KADINIM"

Kişisel hesabından paylaşım yapan Ersoy, " Instagram'daki yaşlandırma rüzgarına üzerinde hiç oynamadığım bu fotoğrafımla katılıyorum. Çünkü benim gençleştirme ve yaşlandırma programına ihtiyacım yok. Ben yaşsız bir kadınım" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİMLER YORUM YAPTI

Bülent Ersoy'un fotoğrafına Demet Akalın "Bravo Diva" yorumunu yaparken şarkıcı Sevda Demirel de "Sen çok güzel bir kadınsın bir çok kadından daha zarif. Seni seviyorum" dedi.

Bülent Ersoy, sosyal medyadaki yaşlandırma akımına meydan okudu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Bülent Ersoy Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (31)

klavye delikanlısı:

kadın mıymış?? yahu bu insan neden geyşa gibi makyaj yapıyor?

35
2
yanıtYanıtla
):

Ancak kapanıyor çünkü

yanıt5
yanıt2
EDEP VEREN:

terbiyesiz haddini bil ALLAH ne isterse o olur. İnsanların neler yaşadığını bilmediğin belli. önyargılı düşüncenle fazla konuşma

yanıt1
yanıt2
Kürşat:

Sen yaşlandırma proğramını bozarsın

26
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yaşsız kadın sende bir gün ölücen hesap günüde çıkar öyle dersin allaha

24
3
yanıtYanıtla
0101:

yakindir , üc vakte kadar adda. . . .

yanıt1
yanıt1
Yaw heh he:

ne yani bu simdi kadın mı eğer kadınsa bende putin im

5
12
yanıtYanıtla
0101:

yok potin bizim köyün mezlubu sen garbacovsun hemsom. . :)) büloda ülkenin yüz karasi. . .

yanıt1
yanıt0
İsimsiz:

Program çöker ??????

6
1
yanıtYanıtla
Nanoş:

Çok güzel kadın, şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyor bülent hanım.

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title