Haberler

Buket Aydın'ın Estetiksiz Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Kanal D Haber'in güzel sunucusu Buket Aydın'ın geçmişe ait estetiksiz fotoğraflar sosyal medya çok konuşuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı, Buket Aydın'ın eski fotoğraflarına, "Estetik bir insanı bu kadar mı değiştirir tanıyamadım resmen." yorumunu yaptı.

Kanal D haber sunucusu Buket Aydın'ın estetiksiz fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

Buket Aydın'ın Estetiksiz Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı

"GÜZELLİK BİR KANDIRMACAYMIŞ"

Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı, Buket Aydın'ın estetiksiz eski fotoğrafları gündem oldu. Aydın'ın eski fotoğraflarına çok sayıda yorum yapıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, Buket Aydın'ın eski fotoğraflarına, "Estetik bir insanı bu kadar mı değiştirir tanıyamadım resmen." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Demek güzellik ilizyondan ibaret bir kandırmacaymış" yorumunu yaptı.

Buket Aydın'ın Estetiksiz Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı

BUKET AYDIN KİMDİR?

Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitiren Aydın, Atilla İlhan'ın şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı.

Buket Aydın'ın Estetiksiz Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı

Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alan Buket Aydın, bir sene bir radyoda haber spikerliği yaptı. Radyo'dan Kanaltürk'e geçiş yapan Aydın, ilk televizyon tecrübesini bu kanalda gerçekleştirdi. Kanaltürk'te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini yapan Aydın, Kanaltürk'ten TRT Türk kanalına geçti.

Buket Aydın'ın Estetiksiz Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı

TRT Türk'te program sunuculuğu yapmaya başlayan Buket aydın, 2011'de NTV'ye transfer oldu. NTV'de haber bülteni sunduktan bir süre sonra "NTV Gece Bülteni Kuşağı'nda" moderatörlük yaptı.

Buket Aydın'ın Estetiksiz Fotoğrafları Sosyal Medyayı Salladı

2018 yılında haber sunuculuğu kariyerine Kanal D'de devam eden Buket Aydın, En İyi Haber Spikeri, Anadolu Medya, En İyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu, Yılın Kadın Haber Spikeri, Yılın Gece Haberleri Bülteni ödüllerinin sahibi oldu. Kanal D'deki sunuculuğunun yanı sıra CNN Türk'te "40" adında bir sohbet programın sunuculuğunu üstleniyor.

Aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim görevlisi de olan Aydın, 2013 yılında iş insanı Erce Baykal'la evlendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buket Aydın Kanal D Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

Dürbünlü:

el alemin kızından yada karısından bize ne;(( yok güzelmiş yok çirkinmiş..böyle bir saçmalıgın bizim kültürümüzde aslaa yeri yoktur.

11
5
yanıtYanıtla
Mert:

Eski hali daha güzelmişti ! Keşke hiç estetik yaptırmasaymıştı !.

14
2
yanıtYanıtla
blade:

bır numaralı hukumet yalakası

9
5
yanıtYanıtla
Weratti:

Alnına yapısıtrcan tokadı

11
3
yanıtYanıtla
:

BU KADINLAR KENDİLERİNİ TRO GİBİ YAPINCA GÜZEL OLDUKLARINI SANIYORLAR . SİVRİ KESKİN YÜZ HATLARI ERKEĞE ÖZGÜDÜR . ESTETİKLERDE BUNU YAPARAK ERKEĞE BENZİYORSUNUZ .

12
2
yanıtYanıtla
Dhk:

Erkan Tanin dişi modeli

9
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

parayı bulunca bakım artmış eskiden kullanılan ucuz kremlerin yerini estetik uzmanları almış

7
3
yanıtYanıtla
Lion:

Demekki Makyaj da olmasa ekrana çıkamayacak .çokta şımarık sanki bbc de çalışıyor

9
0
yanıtYanıtla
YETER:

ÇOK GÜZEL KADIN ÇOK

1
8
yanıtYanıtla
gürcan:

geçen gün bir sallandık sormayın bir çok vatandaş sallantıdan telef oldu sorduk meğer buketin estetğindenmiş hatta hastanede olanlar var

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title