Haberler

Büyükçekmece'de 15 yıllık eşini barışma bahanesiyle çağırdı, tek kurşunla öldürdü

Güncelleme:

Büyükçekmece Esenyurt'ta araları kötü olduğu için barışmak istediğini söyleyerek karısını çağıran adam, buluştuktan sonra 15 yıllık eşini tek kurşunla öldürdü. Polis, olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için çalışmalar başlattı. Katilin kaçmadan önce öldürdüğü eşinin ailesini arayarak "gelin cesedinizi alın" dediği öğrenildi.

Derya Aslan (33), 15 yıl önce Sami Aslan (33) ile evlendi. Bu evliliklerinden biri erkek biri kız 2 çocukları oldu. Ailesinin anlattığına göre, evliliği boyunca şiddet gören genç kadın zaman zaman boşanmak istese de çocukları için evliliğini sürdürdü. Ancak şiddet sona ermeyince boşanmaya kesin olarak karar veren iki çocuk annesi kadın, yaklaşık 2 ay önce Esenyurt'ta yaşayan ailesinin yanına döndü. Genç kadın, kocasının yanındaki çocuklarını bu süre içinde göremedi.

TEK KURŞUNLA 15 YILLIK EŞİNE KIYDI

Olay, Eseyurt'ta dün akşam saat 23.00 civarında gerçekleşti. Otomobiliyle dün akşam eşinin yaşadığı eve gelen Aslan, barışmak istediğini söyledi. Hem konuşmak hem de çocuklarını görmek isteyen kadın, boşanmak istediği eşiyle birlikte evden ayrıldı. Aslan, eşini Büyükçekmece'de boş bir araziye götürdü. Burada genç kadını başından tek kurşunla vurarak öldürdü, daha sonra da olay yerinden kaçtı.

Büyükçekmece'de 15 yıllık eşini barışma bahanesiyle çağırdı, tek kurşunla öldürdü

"GELİN CESEDİNİZİ ALIN"

Aslan, korkunç eylemi gerçekleştirdikten sonra kadının ağabeyini arayarak "Gelin cesedinizi alın" dedi. Büyük şok yaşayan aile durumu polise haber verdi. Polis ekipleri cesedin bulunduğu noktaya giderek incelemelerde bulundu.

"SUÇU KADIN OLMAK MI?"

Gözyaşları içinde katilin yakalanmasını isteyen abla Gülten Kavaklı üzüntüsünü şu sözlerle ifade etti:

"Öldürmeye değer miydi? Daha 33 yaşında, bunu hangi ülke hangi millet kabul ediyor. Bütün dünyaya soruyorum. Suçu kadın olmak mı suçu anne olmak mı? Ölümü mü hak ediyor" diye konuştu. Abla Kavaklı, "Kız kardeşim 2 ay önce boşanma davası açtı. Evrak eksikliğinden dava başlamadı. Kardeşimi aradı 3 gün boyunca 'çocuklar için barışalım' dedi. Ailesi de izin verdi. Buradan kardeşimi götürdü. 20 dakika sonra telefon geldi. Ağabeyimi aradı dedi ki "Gelin cesedinizi alın". Kadın cinayetleri artık yeter. Kaçtı. 'Daha öldüreceğim 2 kişi var' diye bizi tehdit ediyor. Çocukların haberi yok".

ÇOCUKLARININ HATRI İÇİN GİTTİ

"Genç kadının annesi Müşerref Akın ise "15 senedir bu derdi çekiyoruz. Çocuklarımı tehdit ediyordu. Perişan olduk. Çocukların hatrı için 'gideyim' dedi. Giydirdim güzelce eline verdim. Çocukları için gitti ölüm haberi geldi. 'Bir defa çocuklarıma sarılayım' dedi. 'Bir gece çocuklarımın yanında kalayım o bana yeter' dedi" diye konuştu.

Polis kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükçekmece'de 15 yıllık eşini barışma bahanesiyle çağırdı, tek kurşunla öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Sami Aslan Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (63)

Trabzon:

Erkeğin gururunu ayaklar altına aldıran ve erkeği çıldırtan erkeğe sinir krizleri geçirten ve şiddete sebep olan İstanbul sözleşmesi yüzünden bir kadın daha öldü çok üzücü,İstanbul sözleşmesinden sonra kadına şiddet tavan oldu bu sözleşme kalkmadan ve erkek kadın anlaşmazlığına bizim kültür ve geleneklerimize inancımıza dayalı çözümler bulunmadan kadına şiddet dona ermez bu ülkede

15
16
yanıtYanıtla
Fani:

Çok doğru

yanıt0
yanıt1
BALAMİR 44:

Bencede.

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

İslam''da aile, korunmasi gereken kutsallarin başında yer alır. Bu sebeple aile başi boş birakilmamiş, bireylerini koruyacak biri aile reisi olarak en başta sorumlu tutulmuştur. Bu sorumlu kimse, sözünü dinletecek güç ve kuvvette olmali ki, ailede haddi aşanlari meşruluk çizgisinde muhafaza edip sözünü dinletebilsin. Bu da aile içinde etkisini herkese kabul ettirecek güçte olan baba ve koca olacaktir. Kadinlara o kadar cok yetki verildi ki eslerini saymaz oldular. Nafaka, cocuklari götür gösterme gibi.

14
13
yanıtYanıtla
E.p:

Hiç bir kadın sebebi ne olursa olsun öldürülemez, salak salak konuşmayın

yanıt5
yanıt4
Fani:

Çok güzel

yanıt0
yanıt0
Yerli milli...vatan asigi sevdalisi:

Napalim biz suriyeye ev yapmakla meskuluz bizene bir turk kadin ölduyse suriyelilere birsey olmasin. Yoksa hergun 3 kadin cinayeti oluyor ama bixi ilgilendirmez biz abd emriyle suriyeyle meskulus

12
8
yanıtYanıtla
Dedi:

İkisinin birbiriyle ne alakası var, ahmak...

yanıt4
yanıt4
Yerli milli...vatan asigi sevdalisi:

Alakasi su her istediklerini iki dk da meclisten gecirenler yilda 500 kadin cinayetini sadece izliyor ama tabi sen oy verdinya bunu bile goremezsin dimi dedi koyunu

yanıt1
yanıt2
Dedi:

Suç işlenmeden önce hükümsüzdür, suçu işlemeden önce adamı mı tutuklasınlar? ilk okul terksin galiba? Muhalif olayım derken saçmalama hakkı vermiyor bu sana.

yanıt2
yanıt0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title