Haberler

AK Parti'nin Aday Adayı, Bıyıklarını 'Cumhur İttifakı Bıyığı' Diye Notere Tasdik Ettirdi

Güncelleme:

Bıyıklarının ortasını kesip kenarlarını bırakan AK Parti'den Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Muhitdin Geçgin, 'Cumhur İttifakı bıyığı' olarak notere tasdik ettirdi.

AKP Ankara aday tanıtım programına katılan Osmancık Belediye Başkan aday adayı Muhitdin Geçgin, ortasını kesip, kenarlarını bıraktığı bıyıkları ile dikkat çekti. Geçgin, bu stili 'Cumhur İttifakı bıyığı' olarak notere tasdik ettirdi.

'BU BIYIĞI BAŞKASININ BIRAKMASINI İSTEMİYORUM'

4 yıldır Cumhur İttifakı'na gönülden inandığını söyleyen Muhitdin Geçgin, "Ortası AK Parti, kenarı MHP, yani Cumhur İttifakı bıyığı. Ben bu bıyığı notere tasdik ettirdim. İnandığım bu dava dolayısıyla böyle bir bıyık bıraktım. Bu bıyığın başkası tarafından bırakılmasını istemiyorum, bırakılsa da benim haberim olsun" dedi.

İLGİDEN MEMNUN

Muhitdin Geçgin, bıyıklarının gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmancık Ankara MHP Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (151)

Derya:

Son yıllarda aşırı cahil bi kesim türedi ülkede. Beyinden yoksun, düşünme yetisini kaybetmiş, biat kültürü içerisinde olan, gerçek birey olmaktan yoksun bi kesim. . .

38
4
yanıtYanıtla
eda:

bu bıyığı kimsenin bırakmasını istemiyormuş. lan biz o kadar gerizekalımıyız? merak etme sen.

36
2
yanıtYanıtla
ye kürküm ye:

Yahu; hala, saç-sakal-bıyık gibi görüntülerle uğraşan insanların olması ne acı. . .

30
2
yanıtYanıtla
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Böylesi kişilerden , şu güzel ülkeme de fayda gelecek öylemi . Kimisi masaya ayağını uzatır ''Emir erlerim der '' fotoğraf çeker , kimileri de böyle kılla , tüyle uğraşır . Canım ülkemin güzel insanları

23
2
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

E, hani nerde o zaman çağdaş ilerici dedikleri adamların ürettikleri füzeler, klonlar, fabrikalar? Onların ülkeye faydalarını bi sayda bilelim. . .

yanıt1
yanıt7
Yörük:

Senin ne gibi faydan oldu acaba.

yanıt2
yanıt6
D.N.Y.Y:

KARLI DAĞLAR , şuraya yazdığın yazıyı bile , gavur icadıyla yazıyorsun . Füzelerse , senin gibi salaklara satıp ''alın bir, birinizi öldürün'' diye üretiyorlar . SENİN AKLINA DA KAR YAĞMIŞ

yanıt6
yanıt2
D.N.Y.Y:

Yörük''sün sen yörük kal . Haydi giy kepenekleri . . . Sen melemene devam et

yanıt6
yanıt1
KARLIDAĞLAR:

D. N. Y. Y. kullandığın bilgisayardaki algoriymayı gavurlardeğil matematiğin babası müslüman bilim adamı HAREZMİ bulmuştur. Her şeyi gavur icadı sanan kafa. . .

yanıt1
yanıt7
D.N.Y.Y:

Hiç araştırdın mı , neden HAREZMİ de kalmışız , bir türlü ileri gidememişiz ? Ne dersin KARLI DAĞLAR ?

yanıt5
yanıt0
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title