Haberler

Birce Akalay ve Can Tunalı Ev Sahibinin Köpek İstememesinden Dolayı Evlerini Ayırdı

Güncelleme:

Oyuncu Birce Akalay ve sevgilisi Can Tunalı birlikte yaşamak için Bodrum Gümüşlük'te kiraladıkları villalarını ev sahibinin köpek istememesi üzerine ayırdı.

Birce Akalay ile sevgilisi Can Tunalı, yaz için Bodrum Gümüşlük'te villa kiraladı. Ancak ev sahibi Birce Akalay'ın köpeğini evde isteyince ikili evlerini ayırmak zorunda kaldı.

BİRCE EVİNİ AYIRDI

Can Tunalı 3 aylık parayı peşin ödediği için evden çıkmadı. Birce Akalay da köpeği Gypsy'den vazgeçmedi. Oyuncu çözümü komşu evi kiralayıp taşınmakta buldu.

Birce Akalay ve Can Tunalı Ev Sahibinin Köpek İstememesinden Dolayı Evlerini AyırdıBirce Akalay ile köpeği Gypsy

YENİ YAŞINI KUTLADI

Güzel oyuncu geçtiğimiz gün yakın arkadaşları, ailesi ve sevgilisi ile 34. yaşını kutlamıştı. Doğum gününde çektirdiği fotoğrafları paylaşan oyuncu altına şu notu düşmüştü: Hayatımın en güzel doğum günlerinden birini yaşadım. Hoş her sene özen gösteririm eş dost kim varsa mutlaka etrafıma toplayıp herkesle kucaklaşmaya. Ama bu kez biraz farklı oldu. Kimi şarap gibi yıllanmış dostlarım, kimiyle henüz yeni başlamış maceramız, ailem dediğim güzelim insanlar ve annem, babam, sevgilim…"

Birce Akalay ve Can Tunalı Ev Sahibinin Köpek İstememesinden Dolayı Evlerini Ayırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Birce Akalay Can Tunalı Gümüşlük Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

TANER TAN:

GERÇEK MÜSLÜMANLARIN EVLERİNDE KÖPEK BESLEMESİ CAİZ DEĞİLDİR. ÇÜNKÜ KÖPEK NEÇİS BİR HAYVANDIR.KÖPEĞİN YERİ EVİN DIŞIDIR.

13
5
yanıtYanıtla
Sev:

Ben yabanci ulkede yasiyorum burda evli ailer 2 veya 3 cocuklari var ama köpekleride var cocuklari olmayanda var kimse kimseye tercih icin karismiyor hem hayvan bakmak sevabdir hayvanlari Seven insanlarida sever

5
2
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Köpek te besleyin köpeğe evlat muamelesi de yapın süper. Ama madem böyle güzel duygulara sahipsiniz evlat edinip te vatana millete bir hayrınız dokunsa daha iyi olmaZmı. Maddi durumlarınız o evlatları kaliteli yetiştirmek için müsait. Bu köpeklere bakıp binlerce lira harcayınca köpek vatana fayda vermez ama şefkate muhtaç bir yavru önce kendisine sonra da herkese faydalı bir birey olabilir....

6
0
yanıtYanıtla
E:

Kendilerine bi ev alamıyorlarmı okadar para kazanıyorlar

2
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Kimse zorundasın demiyor zaten. Bu stres ve bu gerilmek neden... sakin ol biraz. Bu bir paylaşım platformu. Düşünceler ve duygular belirtilir. Benim duygu ve düşüncelerim de kendi çıkarım ile ilgili olmayıp tamamen samimi duygularla yazılmış bir öneri. Zorlama ile ilgili bir şey yorumumda geçmiyor. Pozitif bakın pozitif olun lütfen

2
0
yanıtYanıtla
HADES:

hayvan sevgisi olan insanlardan zarar gelmez

1
1
yanıtYanıtla
leyla:

bu keli görünce midem bulanıyor güzelliğine yazık ediyor

0
0
yanıtYanıtla
Nur Demir:

Keşke, bu iğrenç birlikteliği hiç yaşamasaydı. Sarp ile güzeldiler. Herkes arkadaş , dost olamıyor, dikkat. .

0
0
yanıtYanıtla
Esin:

Bu fırsatçı , kalitesiz çirkin, boş gezenin boş kalfası, içkici sana hiç olmamış Birce. Senin iyiliğini düşünen, kıskanmayan arkadaşın yok. Yedi kuşak sülaleme yaklaştırmam bu vasıfsızı.

0
0
yanıtYanıtla
OLMADI:

birce akalay

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title