Haberler

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Murat Ünalmış set çalışanına saldırdı

Güncelleme:

ATV'nin iddialı dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Murat Ünalmış, sette bir çalışana saldırdı. Set çalışanına yumruk atmaya yeltenen Ünalmış'a set görevlilerinin güçlükle engel olduğu iddia edildi.

Başrollerini Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın paylaştığı ATV'nin aşk ve dram dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde kriz çıktı. Başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ın set çalışanına yumruk atmaya çalışması iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

ÇALIŞANLA TARTIŞTI

TV100'ün haberine göre, dizi piyasası son günlerde "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin setinde yaşanan kavgayı konuşuyor. Her bölümüyle seyirciyi ekran başına dikmeyi başaran fenomen dizinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ın, sette bir çalışanla tartıştığı söyleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Murat Ünalmış set çalışanına saldırdı

YUMRUK ATMAYA ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

İddiaya göre sinirlerine hakim olamayan Ünalmış, çalışana yumruk atmaya çalıştı. Kavgayı müdahele edenler, tarafları sakinleştirdi. Yaşanan bu olayAdana'da çekilen dizinin setinde büyük bir gerginliğe neden oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Murat Ünalmış set çalışanına saldırdı

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

38 yaşındaki oyuncunun daha önce "Deli Gönül" dizisinin setinde de bir çalışanla benzer bir olay yaşamış ancak konu kapatılmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Murat Ünalmış set çalışanına saldırdı

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. Aslen Kayseri'li olan Murat Ünalmış, ortaokul bittikten sonra İstanbul'a gelmiştir. 14 yaşında Kayseri Meysu'da oynarken Fenerbahçe'ye transfer olunca İstanbul'a gitmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü'nde basketbol oynadı. 20 yaşında basketbol oynamayı bıraktı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü okuyarak bitirdi. Ardından "Akademi İstanbul"da oyunculuk eğitimi aldı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Murat Ünalmış set çalışanına saldırdı

1.96 cm'lik boyu olan Murat Ünalmış, basketbol kariyerinden sonra başladığı oyunculuk hayatı, birkaç dizinin ardından ilk sinema filmi Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde tanınarak değişti. Yine Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. ATV'de yayınlanan "Şöhret" adlı dizide başrol "Mert" karakterini canlandırdı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Murat Ünalmış set çalışanına saldırdı

Murat Ünalmış, kendi kendine hobi olarak Klarnet çalmayı öğrendi. 2010 yılında Fox Tv dizisi Yer gök aşk dizisinde başrolü birlikte oynadığı Birce Akalay ile 17 Mayıs 2011 tarihinde evlendi. 1,5 yıl sonra 29 Aralık 2012 tarihinde boşandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Ünalmış basketbol Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Ulvi Güneş:

bu adamın benzer 3-4. vukuatı.

15
1
yanıtYanıtla
erjan:

maalesef prim yapan ve degersiz adamlar

12
3
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Dizi çalışanı kesin ukalalık yapmıştır.

4
5
yanıtYanıtla
ali:

eger bir adam durmadan olay cikariyor ise benim icin koca bir hic dizi de film de olmasa fark etmez

3
1
yanıtYanıtla
rocky balboa:

hep aynı şey biraz para kazanan şöhret kazanan şımarıyor ve herkese sen kimsin demeye başlıyor. kimse haddini bilmiyor buralara şans eseri geldiğini kimseden üstün olmadığını anlayamıyor. toplumun hastalığı burada zaten.

3
0
yanıtYanıtla
ODUNTAŞ:

SALDIR MURO, YUMRUĞUN DEĞERLİ BİZİM İÇİN, HERKES ''GAFFUR, SENİN İÇİN.

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

boş adam

2
0
yanıtYanıtla
Yaz:

Dizin tutmuş olabilir ama bir Kenan, bir Kıvanç, bir Burak değilsin. Biraz daha sabırlı ol is arkadaşlarına.

1
1
yanıtYanıtla
MİNE:

BENİM HİC KAÇIRMADAN ZEVKLE İZLEDİĞİM BİR DİZİ. O KADAR OLACAK. GAFFURU OYNAYAN OYUNCU HARİKA ROL YAPAN OYUNCU. BİR DE YAPRAK DÖKÜMÜ. ALİ RIZA BEY HAYRİYE HANIM CEVRİYE HANIM FİKRET BUNLAR TAM ÇEKİRDEKTEN YETİŞMİŞ HARİKA OYUNCULAR. GERİSİ BOŞ.

0
1
yanıtYanıtla
ŞEVKET:

valla murat bey iyi ve kaliteli bir oyuncudur karalama olarak görüyorum

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title