Haberler

78 yaşındaki felçli kadın bir hafta önce eşini kaybetti, evi yanınca sokakta kaldı

Güncelleme:

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Saruhanlar köyünde meydana gelen yangında bir ev yanarak tamamen kül oldu. 78 yaşındaki felçli kadının altı gün önce de eşini kaybettiği öğrenildi.

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Saruhanlar köyünde meydana gelen yangında bir ev yanarak tamamen kül oldu. Evi yanan felçli kadının 6 gün önce de eşini kaybettiği öğrenildi.

YANGINDAN ŞANS ESERİ KURTULDU

Gediz ilçe merkezine 14 kilometre uzaklıkta olan Saruhanlar köyünde Emine Özer'e (78) ait bir evde elektrik kontağından yangın çıktı. Yangında 2 katlı ahşap ev tamamen kül oldu. Yangın esnasında şans eseri komşusunda bulunan felçli Emine Özer, ölümden dündü.

Yangına Gediz, Eskigediz ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti ancak köyün ilçe merkezine uzak olması ve köydeki su tankerinin yetersiz kalması nedeniyle köylülerin kovalarla su taşıyıp diğer evlerin çatılarından yangını söndürmeye çalışması da evin tamamen yanmasını önleyemedi.

GEÇEN HAFTA DA EŞİNİ KAYBETTİ

Gediz Saruhanlar Köyü Muhtarı Özay Yağız yaptığı açıklamada, "Yangın esnasında 78 yaşındaki yarı felç olan Emine Özer'in evde olmaması büyük bir şans. Evde olsaydı yardım olmadan yürüyemediği ve sürünerek hareket ettiği için kurtulması zor olurdu. Komşusunun Emine Özer'i çay içmeye çağırması onun hayatını kurtarmış. Emine Özer'in, daha 6 gün önce eşi Mehmet Özer'i kanser hastalığından dolayı toprağa vermiştik. Onun acısı bitmeden, böyle bir acıyı yaşayıp evi ve tüm eşyalarını kaybetmesi onun için yıkım oldu. Psikolojik olarak rahatsızlandı ve Gediz Devlet Hastanesi'nde tedaviye aldırdık. Ancak şu an evi yok. Yarı felç hastası ve sürünerek yürüyebiliyor. Yetkililerden kış şartları ağırlaşmadan gereken yardımı bekliyoruz" dedi.

Gediz Devlet Hastanesi bahçesinden gözü yaşlı bir şekilde yetkililere seslenen 78 yaşında ve felç olduğu için sürünerek yürüyebilen Emine Özer, "Geçen hafta eşimi kaybettim bu hafta evim yandı.Çok garip kalıyorum. Çok mağdurum. Rezil kepaze oluyorum. Devlet büyüklerinden yardım bekliyorum. Evim yok bunalıma giriyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kütahya Gediz Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500

Yorumlar (12)

yazar:

nineme yardım edin, onu böylesine perişan bırakmayın devlet büyükleri.

19
0
yanıtYanıtla
:

Gözlerimi yaşarttı teyzem de, yakınları yokmuya, sizde başınıza kuş sıçsa devlet yokmu, nerde bu devlet diyonuz ya, Allah size fırsat vermesin, şuursuzmusunuz, anlamıyormusunuz, mahsusmu yapıyorsunuz, ne dediğinizimi bilmiyorsunuz anlamıyoruz

6
8
yanıtYanıtla
ANKARA BURDA:

devlet nerde vali kaymakam nerde

13
1
yanıtYanıtla
ZIRT:

Suriyelilerle ilgileniyorlar şu anda.

yanıt7
yanıt2
cemil:

şimdi haber sayesinde hemen koşar sayın büyükler

10
2
yanıtYanıtla
Kürşad:

Suriyeliler den sıra gelirse yardım yapılır inşaAllah

11
0
yanıtYanıtla
Köfteci selo:

Devlet yardim eder umarim ki sanmiyorum ama

8
1
yanıtYanıtla
Mm:

Tamam medyaya ciktiysa gosteris amacli yardim edilecektir hic kuskunuz olmasin kadinlar ölür koruma vermezler insanlar disarda kalir yardim etmezler ama medyada olmasa vay bu milletin haline gercekten yazıkk nerede ey osmanli

7
0
yanıtYanıtla
vatandaşş:

öteceğine yardım yap odun

yanıt5
yanıt2
yurdum insanı:

Çok acı yazık ya. . . . Allah yardımcısı olsun.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title