Haberler

Bir Döneme Damga Vuran Küçük Onur'un Son Hali Şaşırttı

Güncelleme:

Mahsun Kırmızıgül ile canlı yayında şarkı söyleyerek, bir gecede tanınan Küçük Onur lakaplı Onur Sarıkaya, evliliğe ilk adımını attı. Sarıkaya, sevgilisi Ece Gökkaya ile nişanlandı. Genç şarkıcının son hali ise şaşırttı.

Küçük Onur olarak bilinen ve küçük yaşta albümleri milyonlar satan Onur Sarıkaya'nın son hali şaşırttı.

NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ TAKTI

Bir dönem rol aldığı diziler reyting rekorları kıran, sonra ortadan kaybolan Küçük Onur lakaplı şarkıcı Onur Sarıkaya, sevgilisiyle evliliğe ilk adımını attı. Sosyal medya hesabından nişandan kare paylaşan Onur Sarıkaya'nın nişan yüzüğünü Sedat Peker taktı.

Bir Döneme Damga Vuran Küçük Onur'un Son Hali Şaşırttı

SON HALİ ŞAŞIRTTI

Çıkış yaptığı dönemde dikkatleri üzerine çeken Onur Sarıkaya'nın son hali ise görenleri hayrete şaşırttı.

Bir Döneme Damga Vuran Küçük Onur'un Son Hali Şaşırttı

Bir Döneme Damga Vuran Küçük Onur'un Son Hali Şaşırttı

Bir Döneme Damga Vuran Küçük Onur'un Son Hali Şaşırttı

Bir Döneme Damga Vuran Küçük Onur'un Son Hali Şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sarıkaya Magazin Haberler

500

Yorumlar (64)

nejla çetin .:

yurt dışında yaşayıpta buraya yorum yapan arkadaşlar, burdaki yaşantı hakkında hiç bi bilginiz yok hükumetin dış politikasına göre her, şey dörtdörtlük sanıyosunuz onun için hiç yorum yapmayın , yok yapacaksanızda önce ülkene dön burda yaşa öyle yap yorumu .

27
3
yanıtYanıtla
Mal Mülk Zengini Abdullah:

Evet evet Mutlak öğledir ! Dünyada Sağlık Huzur Parası olupta aglayan tek ülke Türkiye. Hep Ağlayın ! Şükür sizler için bir isim haline gelmiş ! Herşey kötü Heryer Kötü ! Gösteriş Şatapattan vazgecmeyin !

yanıt3
yanıt10
Ibrahim Zeyrek:

Yurt dışında yaşayan biri olarak, düşüncenize katılmamak mümkün değil. Oy vermemiz bile mübah değil diye düşünüyorum.

yanıt4
yanıt0
Adsiz surungen:

Cok haklisiniz ben hollandada dogdum yasiyorum.. burdan konsolosa gidip turkiyeli partilere oy vermek sacma. Zaten muz cumhuriyeti.. demokrasi 0, insan haklari yok.. zengin fakir ayrimi acik.. zihniyet bozuklulugu cok fazla ve herkez birbirini nasil kaziklarim diye ugrasiyor o yuzden turkiyeliler hemen guvenmez yabancilara

yanıt3
yanıt0
Beykozlu:

Hükümetin dış politikası geçmiş hükümetler göz önüne alındığında gayet de başarılı. Yurt dışındaki vatandaşlarımız da gerçeği görüyoe ki bu politikalara oy variyor. Unutmayın ki '' Türk Milleti zekidir. ''. İşinize gelmeyince millete hakaret etmeyin. Belki de sizin durduğunuz yer yanlıştır.

yanıt1
yanıt1
Fransa:

Ben fransadan yaziyorum hic 6 euroya domates gormedim burda..en cok pahali oldugunda 2.99 euro oluyor..bilginize

18
9
yanıtYanıtla
Paris:

Biz napalim simdi, iyi al ye ozaman. Burdaki Pazarcilar ordakilerin gibi milleti kaziklamiyor. Halk Sebze tanitilinca fiyatlar nasilda asaga düstü. . gel gör.

yanıt5
yanıt13
kral çıplak:

ulan yalan söyleme bari daha dün 1 kilo soğanı 5 liradan aldım eskiden çuvalını alırdık 5 liradan 3 liralık sigara oldu 13 lira yok içmeyinmiş sana ne lan içerim içmem niye vergi yüklüyon mazot 6 lira hadi eksin millet nasıl ekecekse bu yaz görün fiyatları mazot 6 lirayken bi ekilsin tarlalar tanesini 6 liraya alırız bak kestane nin tanesi 1 lira göz göre göre yalan söylemeyin bari memleketin hali vahim en güvendiğimiz gelirimiz tarımdı artık oda yok yok arkadaş var diyen yalan söyler

yanıt6
yanıt1
Adanalı Kapçık:

KRAL ÇIPLAK: İismli Vatandaş Haklı Arakadaş , Milletin sigarasına Bile Ambargo varken , seçim oncesi göz boyama çalışmaları başladı seçimlerden sonra gör kol nasıl giriyor

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın.:

nur gitmiş nalet kalmış

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title