Haberler

Bir Dönem Cesur Filmlerin Yıldızıydı, Artık Darülaceze'de!

Güncelleme:

70'li yılların efsanesi Tülin Tan şimdi Darülaceze'de yaşıyor. Felç nedeniyle sol tarafı tutmayan Tan, "Yedim, içtim, eğlendim. Hiç param kalmadı." dedi.

70'li yıllarda cesur filmleriyle adından söz ettiren Tülin Tan'ın çarpıcı öyküsü... 6 yıldır Darülaceze'de yaşayan, felç nedeniyle sol tarafı tutmayan Tan, "Yedim, içtim, eğlendim. Hiç param kalmadı." dedi.

CESUR FİLMLERİN ARANAN İSMİYDİ

Türk Sineması'nda 70'li yıllara damga vuran cesur filmlerle yıldızı parlayan Tülin Tan (59) 6 yıldır burada yaşıyor. Bir kızı var ancak görüşmüyorlar. Aydemir Akbaş, Bülent Kayabaş, Kazım Kartal, Zerrin Egeliler, Behçet Nacar ve Hadi Çaman'la çok sayıda cesur film çeviren Tan, "Aşk Dediğin Nedir ki" adlı bir de plak çıkardı.

HAYATI ALT ÜST OLDU

Çakıl, Maksim, Gar ve Aşiyan gazinolarında sahne aldı. Son olarak Kemal Sunal'la birlikte "İyi Aile Çocuğu" filminde oynadı. Ardından da beyin kanaması geçirdi ve hayatı alt üst oldu. Tan, yaşadıklarını anlattı.

"PARALARIMI ELİMDE TUTAMADIM"

Yıllarca ne paralar kazandım ama bu paraları tutamadım. Şimdi başımı sokacak bir evim bile yok. Cağaloğlu Kız Lisesi'nden 2. sınıfta ayrıldım. 18 yaşında ilk evliliğimi yaptım. 2.5 yıl sürdü. Bir kızım oldu. İkinci evliliğimi 35'te yaptım. O da 2.5 yıl sürdü. 22 yaşındayken Saklambaç'ta fotoroman güzeli seçildim. Şöhret oldum. Fındıkzade'de babaevinden, Figen Hanım'ın Gümüşsuyu'ndaki dayalı döşeli evine yerleştim. Onun aracılığıyla cesur filmlerde rol almaya başladım. İlk cesur filmim Hadi Çaman'laydı. Son filmim ise Kemal Sunal'la oldu. İyi Aile Çocuğu... Yapımcısı Selim Soydan'dan hâlâ 5 bin lira alacağım var.

"ARABA TUTKUM BENİ MAHVETTİ"

Beni araba tutkum mahvetti. 10'un üzerinde araba aldım, sattım. Çok güzel günler yaşadım. Yedim, içtim, eğlendim. Hiç param kalmadı. Sonum böyle olmamalıydı ama oldu. Kadere inanırım. Hayatımda keşkelere yer yoktur. Keşke şu olmasaydı desem ne değişir şu anda?

"TATLISES BENİ KOVALADI"

Sinemadan para kazanamadım. Çakıl, Maksim, Gar, Aşiyan gazinolarında sahne aldım. Oralardan kazandım. "Aşk Dediğin Nedir ki" çok sattı. İbrahim Tatlıses ile Malatya turnesindeydik. Kapımı çaldı. Niyeti belliydi. Beni odaya sokmak istedi. Koridorda kovalamaca oynadık. Amacına ulaşamadı. Sonra beyin kanaması geçirdim ve felç oldum. Şimdi Darülaceze'deyim. Burada feleğin şamarını yemiş insanlarla tanıştım. Hikâyelerini dinliyorum. Sadece 35 yıl önceki sevgilim geliyor yanıma.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aydemir Akbaş Hadi Çaman Darülaceze Cinsellik Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (14)

SON DURAK:

Yaza yaza usandim, bu artist ve müzisyenler kadar atmosferi kirleten baska bir canli varlik yoktur, ülkemizdeki birlik ve beraberligimizi hep bunlar bozmustur, cünkü teröristler genellikle onlarin filimlerinden etkilenerek acimasiz olmuslardir, artistlerin toplum ahlakina verdigi zararlari hesap edecek bir makina henüz daha piyasaya cikmamistir.

29
3
yanıtYanıtla
Kimse kim:

İbretlik...pay çıkaran günümüz insanına gerçekten iyi bir örnek

24
0
yanıtYanıtla
ökkeşMobil-ANDROID:

ibo demekki senin ahını almış

15
4
yanıtYanıtla
yilmazMobil-ANDROID:

ibo bu yapmistir onun icin insanlarin bedduasinida almistir

16
2
yanıtYanıtla
Faruk:

Yazık olmuş, kayıp gitmiş bir hayat. . Allah yardımcısı olsun. İnşAllah bundan sonra yaşadığı uykudan uyanıp Allah Rızası için yaşayan bir insan olur. Amin

17
0
yanıtYanıtla
NAİM:

BEKLENEN SON . HÜSRAN

13
2
yanıtYanıtla
alanyalı:

Kızını kendisini aramamasına üzüldüm.

14
0
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Çekin fişini gitsin nasılsa yaşamış yaşayacağını öbür tarafta ne bekliyor haberi yok

5
7
yanıtYanıtla
çetn kaya:

sevdiğim insandı üzüldüm

2
5
yanıtYanıtla
Şu:

En azından kafan sakin, gelde bizleri...

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title