Haberler

Alişan, "Bir çocuk için en büyük travma babasının Alişan olmasıdır" diyen takipçisi hakkında suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz günlerde 9 aylık oğlunun ağzına meyve uzatıp sonra kendi ağzına soktuğu bir videosunu paylaştı. Videoya hakaret boyutunda yorumlar geldiğini gören şarkıcı, soluğu savcılıkta aldı.

Başarılı şarkıcı Alişan, geçtiğimiz sene Mayıs ayında oyuncu Buse Varol ile dünya evine girdi. Geçtiğimiz Şubat ayında ilk bebeğini kucağına alan Alişan, oğlunun ağzına meyve götürüp sonra da kendi yediği eğlenceli bir videosunu paylaştı. Paylaştığı her fotoğraf ve videoya ağır yorumlar gelen Alişan, oğluyla olan videosuna gelen "Bir çocuk için en büyük travma babasının Alişan olmasıdır" yorumunu affetmeyerek suç duyurusunda bulundu.

SAVCI TAKİPSİZLİK KARARI VERDİ

Günaydın'ın haberine göre Alişan, "Bir çocuk için en büyük travma babasının Alişan olmasıdır" yorumu üzerine savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Alişan, o görüntülerin sadece şaka olduğunu belirtti. Savcılık, yorumu ifade özgürlüğü sayıp dosyaya takipsizlik verdi.

Kaynak: Magazin

Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (114)

aaa:

eleştiri kaldıramıyorsan video paylaşma. Milyonlar izliyor seni. Ozaman herkesi mahkemeye ver. Beyinsizler.

184
21
yanıtYanıtla
TARABYA:

BELAMISIN LAN SEN, 30 YILDIR MEDYADASIN, 30 YILDA TOSUNUNMU MEDYADA OLACAK, ALi MUŞUN VAROŞLARINA GERi DÖN. LAN BIKTIK SENDEN DE KUCAĞINDAKi DEN DE. YETER YAV.

118
36
yanıtYanıtla
ipek:

sen çingenesin heralde yazıların tutarsız sırf yorum yapmak istemişin :))))))

yanıt6
yanıt41
Yavuz beyy:

Harbi yorum olmuş , aynen bir kaybol yaw,, Alişan misin , neysen!!

yanıt61
yanıt14
SAKARYA:

AYNEN, ALİŞAN VE DEMET AKALIN, ÇIKIN HAYATIMIZDAN

yanıt19
yanıt8
CHP VE HDP ZİHNİYETİ:

ANCA TERÖRE DESTEK VERİN SİZ , DEVLETE DESTEK OLANLARA DA BÖYLE YORUM ATIN , ELİNİZDEN BU GELİR ANCAK , HADİ GİDİN HDP Yİ VE ONUN KARDEŞİ CHP Yİ DESTEKLEYİN

15
34
yanıtYanıtla
?:

surdaki seyi nasıl siyasette bagllıyorsunuz sasıyorum __?

yanıt35
yanıt3
uykusuz:

BUNLARLA İLGİLENMEYİN, EN BÜYÜK CEZA OLUR BUNLARA (Uykusuz)

37
7
yanıtYanıtla
ipek:

adam çocuğu düşünmüyor kendine yapılan yoruma köpürüyor savcılığa koşuyor masum her seferinde gerçek sanıp ağzını açıyor

37
6
yanıtYanıtla
Cem:

Keşke takipsizlik kararı yerine para cezası vs verilseymiş de klavye başında millete hakaret edenlere emsal olsaymış. Alişanı sevmesem de bir babaya bu söylenmez. Fotoğrafın şaka olduğu aşikar zaten.

16
21
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title