Haberler

Bedensel Engelli Kuruyemişçiyi, Önce Bıçakladı Sonra Boğazını Kesti

Güncelleme:

Kocaeli'de geçimini kuruyemiş satarak sağlayan bedensel engelli adamı evinin önünde bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldüren şüpheli yakalandı.

Kocael'nin Karamürsel ilçesinde, bedensel engelli Muktedir Çapur'u (50) evinin önünde defalarca bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldüren Gürsel K. (25) yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, Çapur'u alacak verecek meselesi nedeniyle öldürdüğünü söyledi.

EVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Gece yarısı Karamürsel Kayacık Mahallesi Akasya Sokak'ta meydana gelen olayda, başka bir yerden eve dönen yakınları, bedensel engelli Muktedir Çapur'u dairenin giriş kapısı önünde kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Muktedir Çapur'un hayatını kaybettiğini belirledi.

DEFALARCA BIÇAKLANIP, BOĞAZI KESİLDİ

Çapur'un tekerlekli sandalyesinin apartmanın girişinde olduğu, vücudunun çeşitli yerlerinde 10'dan fazla bıçak darbesi bulunduğu ve boğazının kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Muktedir Çapur'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Sokaklarda kuruyemiş satarak geçimini sağlayan Muktedir Çapur'un katil zanlısının izini süren polis, kısa sürede şüpheli olarak Gürsel K.'yı yakaladı. Gözaltına alınan Gürsel K. cinayeti itiraf etti. Şüpheli polise, Çapur'u, alacak verecek meselesi nedeniyle öldürdüğünü söyledi. Polis, şüphelinin olay anında beraberinde bulunan arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

Şüpheli Gürsel K.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karamürsel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Dürbünlü:

17 yılda toplumun geldiği noktaya bakın insan öldürmek hiçbir devirde bugünkü kadar basit olmamıştı.

8
8
yanıtYanıtla
HAMDİ:

ALLAH BELANI VERSİN DÜBÜRLU

yanıt3
yanıt2
ne demeli:

70 li yılları yaşamadığın belli

yanıt1
yanıt2
Dürbünlü:

NE DEMELİ nikli vatandaş benim yaşım yetmiş;)anladın degilmi.

yanıt0
yanıt0
BiLMiŞ:

Şimdi bu yaratığın, cami tarayan onursuz, karaktersiz, cibiliyetsiz ile ne farkı var? İkiside aynı çamurun ürünü. . .

12
0
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin 18:

ne diyeyim saygı sevgi bitmiş

10
0
yanıtYanıtla
aksaray:

bu yaratığın inancını araştırın-siyasi görüşünüde araştırın. o zaman hangi tip insanlar acımasız ve iğrenç oluyor o zaman görürsünüz

4
5
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Çok mantıklı. Hangi soya aitse onlarıda fişliyelim. Hatta hangi ırkın kaçıncı nesili onuda araştıralım. Olmadı komple ırkı fişliyelim. En iyisi hepimiz ölelim demi? Nasılsa. . !!! İnsan yokken dünya (daha) temiz ve adil bir yer olur. . .

yanıt0
yanıt0
yeteeeeeeer:

ne şüpelisi ya öldüren yazıyorsunuz. Yeter artık getirsinler idamı ya. Memlekette yaşanacağı kalmadı bütün suçlular cırıt atıyor nerde bir kader mahkumu varsa onlar içerde. hayat yersine döndü. Hırsızın hiçmi suçu yok hakim bey fıkrası gerçek oldu

6
0
yanıtYanıtla
adım yok:

yazık degilmi adama zaten olcek son günler bırak ne olduruyon adama yazık be

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title