Haberler

Beyoğlu'nda profesörün cipine giren hırsız: Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız

Güncelleme:

Beyoğlu'nda sabah saatlerinde işe gitmek için evinden çıkan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu hırsızlık şoku yaşadı. Cipinde bir hırsız olduğunu gören Fındıkoğlu, aracın kapılarını kilitleyerek polise ve eşine haber verdi. Fındıkoğlu, eşinin de yardımıyla hırsızı araçtan indirerek polise teslim etti.

Olay, Beyoğlu Pürtelaş Mahallesi Hasan Efendi Sokak'ta sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir üniversitede güzel sanatlar fakültesi öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, işe gitmek için evden çıktı. Fındıkoğlu, cipine yöneldiği sırada içeride bir kişinin olduğunu gördü.

CİPİNİN KAPILARINI KİLİTLEYİP POLİSİ ARADI

Hemen cipinin kapılarını kilitleyen Fındıkoğlu durumu eşi Nuriye Fındıkoğlu'na ve polise haber verdi. Nuriye Fındıkoğlu şüpheliyi araçtan çıkartarak olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti. Yapılan üst aramasında bir adet laptop, araç navigasyonu ve cep telefonu ele geçirilen şüpheli ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

FINDIKOĞLU: 'BEN SURİYELİYİM, BANA DOKUNAMAZSINIZ' DEDİ

Yaşananları anlatan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, "Sabah üniversiteye gitmek için evden çıkarak aşağı indim. Arabaya baktığımızda çuval gibi bir şeyin olduğunu gördüm. Sarhoş gibi görünüyordu. Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız diyor bir taraftan. Arabanın içinde ne var ne yok sökmüş, doldurmuş çantasına. Eşim Adanalı, kendisi çıkarttı şüpheliyi. Ben karışamadım. Polis ekipleri gelene kadar eşim ve komşularla tuttuk şahsı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beyoğlu 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

Hayvan dostu:

Hayırlı olsun onlar Türkiye’nin yeni sahipleri onlara dokunamazsınız

72
31
yanıtYanıtla
Ad:

Aynen öyle sesinizi kesin oturun oturduğunuz yerde bundan sonra böyle

yanıt20
yanıt15
Plaketci:

Hükümeti ele gecirip biz suriyeliyiz derlerse şaşırmayalım

64
25
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Devamı gelecek bekleyin, adamlar rahatlıktan, serbestlikten ne yapacağını bilmiyor, doğru söylemiş DOKUNMAYIN ALIN SINIR DIŞINA BIRAKIN, mücadelesini orada versin. .

40
21
yanıtYanıtla
,.-.,:

10-15 yil sonra biz bunlardan kacmak icin baska ülkelere mülteci olarak gidecegiz

26
17
yanıtYanıtla
ahmet:

suriyelilere iftira ederek sürekli onlar aleyhinde yazı yazanlar bu habere bir kulp bulsunlar bakalım.

9
25
yanıtYanıtla
ÇAĞATAY HAN:

ARAPLAŞTIRAMADIKLARINIZDANIM. . . ARAPLAŞMAYACAĞIZ. .

yanıt21
yanıt4
yörük:

bu ne biçim ifade. suçlu zaten suriyeli. cevap yazacak olanlar Suriyelileri savunananlardır.

yanıt1
yanıt1
yazık:

bunların gelmelerine sevinen ler vardı ne oldu sesleri cıkmıyor gelecegin tehlikesi bunlar bir an önçe gitmeleri gerek

19
14
yanıtYanıtla
RACO:

adam karısına ve polise haber vermiş karısı çıkarmış herifi arabadan dizginleri ele vermek demek bu olsa gerek karı koca yer değiştirmişler erkek kadın olmuş, kadın erkek olmuş ne günlere kaldık:)))

5
20
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title