Haberler

14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Sözlü Taciz İddiası Mahalleliyi Sokağa Döktü

Güncelleme:

İstanbul'da bir kişinin, 14 yaşındaki kız çocuğuna sözlü tacizde bulunduğu iddiası mahalleliyi sokağa döktü. Kalabalığın linç girişiminde bulunduğu şüpheli, zırhlı araçla gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda 14 yaşındaki kız çocuğuna sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

VATANDAŞLAR, ŞÜPHELİYE TEPKİ GÖSTERDİ

Alınan bilgiye göre, Kasımpaşa Mahallesi Bahriye Caddesi'ndeki Sururi Parkı'nda vatandaşlar, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheliye tepki gösterdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına almak isterken, park çevresinde toplanan vatandaşlar şüphelinin götürülmesine engel olmaya çalıştı.

ŞÜPHELİ SORGUSU YAPILMAK ÜZERE EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Zırhlı polis aracının ve takviye ekiplerin gelmesiyle şüpheli, polis aracına bindirildi. Aracın etrafını saran vatandaşlar, uzun süre sloganlar atarak şüpheliye tepki gösterdi.

Şüpheli daha sonra, sorgusu yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Beyoğlu Haberler

500

Yorumlar (31)

ASLI:

POLİS YAKALAMIŞ HAKİM CEZASINI KESECEK PEKİ ORDAKİ YABANİ YOBAZ SÜRÜSÜ NE İSTİYOR. BU ÜLKENİN MEDENİ KANUNLARI VAR SUÇU NE OLURSA OLSUN LİNÇ EDİP ÖLDÜRMEK YANLIŞ. BU ÜLKEDE ŞERİAT KANUNLARI YOK BUNU BÖYLE BİLİN. İDAM EDECEKSEK BİLE TAŞLAYARAK LİNÇ EDEREK OLMAZ. VÜCUDUNA ŞIRINGA İLE ZEHİR İNJEKTE EDERSİN SESİZCE ÖLÜR.

8
17
yanıtYanıtla
ASLI:

HE DİYOSANIZ CEZALAR CAYDIRICI DEĞİL SERBEST BIRAKIYORLAR O ZAMAN 17 YILDIR ÜLKEYİ YÖNETNLERİ DEĞİŞTİRMENİN ZAMANI GELMİŞ DERİM BENDE SANA.

yanıt6
yanıt4
Y.K:

zaten şeriat kanunları olmadığı için bu düzen böyle devam ediyor, geçmişi arastırmadığınız için iğneden şırıngadna bahsediyorsunuz çünki işin kabuğundan konuşuyorsunuz özüne inmek şeriat gelecek korkusu size bazı seyleri zorlaştırıyor. Kuran kanun ve düzenleri olmadığı sürece sen gibilere tabiri caizse bekara karı boşamak kolay geliyor. Allah nurunu tamamlayacaktır

yanıt12
yanıt4
Kerim:

Aslı çok cahilsin

yanıt0
yanıt0
yaşar:

linç şeriat kanunu mu? cahil!

yanıt1
yanıt0
Sencer:

Hakim ne ceza kesecek. Sonraki özgür kalacak. Ailenin acısı soğuyacakmı.

yanıt0
yanıt0
STRAFOR:

SANKİ ÖNCEDEN CEZALAR CAYDIRICIYDI, TUTTURDULAR BİR AVRUPA BİRLİĞİ YASALARI UYGULAMAYA KOYAMADIK BİR TÜRLÜ. ZİNA YASASI BİLE KOYULAMADI, E TABİ BÖYLE DURUMLARDA HALK KENDİ ADALETİNİ KENDİ KOYMAYA KALKAR VE SONUÇTA ANARŞİ ÇIKAR. YOBAZ DEMİŞSİN DE İNŞALLAH BİRİ SENİ TACİZ ETMEZ SAĞDA SOLDA O YOBAZLARA DA İHTİYACIN OLMAZ, ONLAR OLMASA EMİN OL ŞU AN ÜLKE TAYLANDA DÖNERDİ.

yanıt4
yanıt1
Besirgram:

5 yaşında bir çocuğun var ve istismara uğruyor. Bide böyle düşün insansın ve sen durabilir misin?

yanıt5
yanıt1
mmm:

Devlet erkanını korumayan polis bu tacizcileri koruması insanın kanını donduruyor, ya bırakın halk onu kemiklerine kadar ezsin yol olur belki

20
1
yanıtYanıtla
misafir:

bilmeden linc etmek olmaz, simdi sözlü tacizci eger yetiskin birisiyse cezalandirilsin, eger kiz cocuguyla yaslari ayni ise fiziki bir saldirida olmadigina göre, dokunulmamasi gerekir, ama her gün ayni kisi ayni seyi yaparsa icabina bakilir.

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title