Haberler

Beyoğlu'nda bir market sahibi, para çalmak isteyen hırsızı yumrukladı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda yazar kasadaki paraları çalan hırsız, önce güvenlik kamerasına ardından da market sahibinin yumruklarına takıldı.Market sahibinin döverek paraları geri aldığı olay ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Beyoğlu'ndaki bir markete giren hırsızlar, yazar kasadaki paraları çalarken önce güvenlik kameralarına, ardından da iş yeri sahibine yakalandı. Market sahibi hırsızı döverek paraları geri aldığı olay ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İÇERİYE MÜŞTERİ GİBİ GİRDİ

Olay, 12 Perşembe günü akşam saat 23.30 sıralarında Beyoğlu'ndaki bir markette yaşandı. İddiaya göre, markete 'müşteri' gibi giren kimliği belirsiz iki kişiden biri, açık unutulan yazar kasanın yanına yaklaşırken, diğer şüpheli ise gözcülük yaparak çevreyi kontrol etti. Boynu dövmeli hırsız kasadan bir miktar para çalarken, kendisinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildiğinin farkında olmazken, paraları cebine koyduğu sırada bayan müşterisine dolaptaki ürünü gösteren market sahibi Cevat Yeşilyurt tarafından fark edildi

PARALARI BIRAKMASINI İSTEDİ

Kimliği belirsiz şüphelinin açık unutulan kasadan para aldığını gören yetkili, bayan müşteriyi bırakarak kasanın başına koşup zanlıya paraları geri bırakmasını istedi. Fark edilince kaçmaya çalışan hırsız market sahibi tarafından yakasından yakalandı. Bunun üzerine hırsız ile iş yeri sahibi arasında yumruk yumruğa kavga yaşandı. Market sahibi attığı yumrukların ardından hırsızı yere devirerek kaçmaması için tutup, çevreden yardım istedi.

GRUBUN GÖZCÜSÜ TARAFLARI AYIRMAYA ÇALIŞTI

Market sahibiyle hırsız arasında yaşanan kavga sırasında gözcülük yaptığı iddia edilen ikinci şüpheli tarafları ayırmaya çalıştı. Yaşanan boğuşmanın ardından içerideki bayan müşteri korkarak kaçtı. Yerdeki boğuşmanın ardından içeri 'gözcü' olduğu değerlendirilen bir kişi girerek tarafları ayırmaya çalışırken, bunu fırsat bilen zanlı kaçarak izini kaybettirdi. Kaçan hırsızın ardından yere dökülen paraları toplayarak tekrar kasaya koyan market sahibi, olayın ardından durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

"ARKASINDA BİR KİŞİ DAHA VARDI"

Yaşadığı olayı anlatan market sahibi Cevat Yeşilyurt, "Bir bayan müşteriyle ilgilenirken, bir kişinin kasanın önüne geldiğini gördüm, ama içeriye geleceğini tahmin etmemiştim. Ondan sonra bir baktım içeriye yeltendi, ben hemen fark ettim, hemen müdahale ettim ama arkasında bir kişi daha vardı. Onu tam anlayamadım. Sonradan görüntülerden anladım, polisi çağırdım, o sırada kaçtılar. Öteki sivil beni ayırdı, beni tutarak, ötekini kaçırmış oldu. Onunda onunla beraber olduğunu anlamıştım ama fark edemedim. Ben bu kişilerin teşhir olmasını istiyorum. Paraları saklayamadan ben müdahale ettim, paraları aldık" diye konuştu.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Market sahibinin hırsızı yakaladığı ve yaşanan yumruklu kavga anı ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, market sahibinin müşteri ile ilgilendiği sırada hırsızın açık yazar kasadan parayı çaldığı, sonrasında ise dükkan sahibinin fark ederek vurup yere düşürmesi ve gözcülük yapan şahsın ayırması görülüyor. Polis, şu ana kadar herhangi bir iz bulunamayan hırsızların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilyurt Beyoğlu kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Yalan:

PKK ile ne alakası var HDP’nin? Hiçbir alakası yok. PKK’ye katılan savaşçılar, gönüllülük temelinde; ülkesi, halkı, onuru, şerefi ve namusu, özgürlüğü için katılır. Eğer bir dertleri varsa PKK’ye, gerillaya dertlerini söylesinler, HDP’ye değil. HDP’nin bu şeylerle alakası yok. Türk devleti, MİT ve Emniyet eliyle gündemi değiştirmek, Kürtlere karşı olan haksızlığın üzerini örtmek, kendilerine karşı gelişen direnişi engellemek, Kürtler ve Türkiye’deki demokratik güçlerle arasını bozmak, Kürt soykı

2
21
yanıtYanıtla
KÜRT KIZI:

APTAL

yanıt5
yanıt2
ASABİ FATSALI:

sen bu MİLLETİN Aklı ile maytap mı geçiyorsun APTAL pkk yı savunanlar ermeni kürdüdür VATAN HAİNİDİR hdp de siyasi uzantısıdır

yanıt5
yanıt2
KIBRIS GAZISI:

HDP´YI SAVUNMAK SANAMI KALDI SEN HIC BIR HDP´LIDEN BIZ SIYASI BIR PARTIYIZ PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ TANIMIYORUZ DESTEKLEMIYORUZ VEYA LANETLIYORUZ BIZ SADECE BARIS VE HUZUR ICINDE YASAMAK ISTIYENLERI TEMSIL EDEN DEMOKRATIK BIR PARTIYIZ DEDIGINI DUYDUNMU AYRICA DEVLETIN TERÖRE SILAHLI VE PSIKOLOJIK MÜCADELE VERMESI GÖREVI GEREGIDIR GELDIGIMIZ SÜRECTE MASUM OLDUGUNU IDDIA ETTIGINIZ HDP HALA NE ICIN PKK ILE ALAKA VE ILGILERININ OLMADIGINI ACIKLIYAMIYOR NEDEN SECIMLERDE MEDET UMULAN ÖCALAN SESSIZ DERSIN

yanıt3
yanıt1
DÜRBÜNLÜ MÜFTÜ DEDEDE OLABILIR:

istermisiniz hirsiz market sahibinden siddet ve darp sebebi ile davaci olsun burasi Türkiye hic bir seye sasmamak gerekir adalet sistemimiz malum

21
0
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Market sahibine darptan dava açılır

16
1
yanıtYanıtla
ahmet:

polis o hırsızları yakalar, sonra hakim onları okşayarak kendilerine yapılan saldırıdan dolayı özür diler, market sahibine neden hırsızları engelledin ve dövdün diye dava açar, hırsızlara verilen avukat davacı olur, market sahibi paralarının alınmasına engel olup polis çağırdığına bin pişman edilir. ülkemde adelet hırsızın ve arsızın yanındadır ve biz bu kurumun masraflarını bizi çileden çıkartsınlar diye ödüyoruz.

12
0
yanıtYanıtla
nk:

baskanimiz kim oda meslektas,

yanıt0
yanıt1
Dedektif:

Kadın ve beyaz tişortlu adam da organize.

11
0
yanıtYanıtla
Sahin:

Ne malum o bayanin da ceteden olmadigi mahsuz adami oyaliyor ve bu marketcide nasilda kasayi acik birakir resmen hirsizlara davetiye cikartmis adam paralari gorunce gozum dondu deyip marketci tarafindan DARP edildi diye davaci olabilir adaletsiz turkiye

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title