Haberler

Karısı Tarafından Bıçaklanan Koca, Yaralı Halde Sırra Kadem Bastı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda bir çocuk annesi D.S., tartışma esnasında kendisini darp eden kocasını çeşitli yerlerinden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaralı kocanın evde olmadığını gördü.

İstanbul Beyoğlu'nda bir çocuk annesi kadın tartıştığı kocasını bıçakladı.

Olay, Beyoğlu Piyale Paşa Mahallesi Bloklar Sokak'taki apartmanın birincinin katında saat 10.00 sıralarında yaşandı. İddialara göre 2 yaşında bir çocuk annesi D.S. (31) evde kocası S.S. (35) ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kocası tarafından darp edilen kadın, mutfaktaki bıçağı alarak S.S.'yi çeşitli yerlerinden bıçakladı.

KOMŞUSUNUN EVİNE GİTTİ

D.S. daha sonra çocuğunu alarak komşunun evine gitti. Burada polis ekiplerine haber veren D.S. polisleri beklemeye başladı. Eve gelen polisler kapalı kapıyı açamayınca itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kapıyı açarken, polis evde yaralı kocanın olmadığını belirledi. Yaralı kocanın nerede olduğu bilinmezken, polisin S.S.'yi arama çalışmaları devam ediyor.

KUCAĞINDA ÇOCUKLA POLİS MERKEZİNE GİTTİ

Kocası tarafından darp edilen D.S. ise olay yerine gelen ambulansta ayakta tedavi edildi. Tedavisinin ardından D.S. 2 yaşındaki çocuğu ile birlikte polis merkezine götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

İşte olay yerinden kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

seriosus sam:

bu devirde bu yasalarla erkeklere evlilik bela oldu, gençlere tavsiyem evlenmeyin beraber yaşayın ama sakın nikah yapmayın , başınız hayat boyu derde giriyor, ulan haram yola gitmeyelim evlenelim diyorsun, zaten bizde kadınlar evlenene kadar kendini prenses gösterip iki yüzlü davranıyor, 15dk evli kalsan yok ömür boyu nafaka, çocuklar anneye, kızsan bi tane vursan yok hapis, nafaka ödeme haciz hapis!?bu ne lan?evlenmek için mazoşist olmak lazım

35
18
yanıtYanıtla
EĞİTİM ŞART:

Böyle düşünen erkeğe de kadına da evlilik bela zaten, yok haram a bulaşmayalım diye evleniyoruz, yok kızıp bir tane vurunca hapse giriyorsun. Bizim ne dinimizde ne örf adetlerimizde kendinden güçsüze el kaldırmak diye birşey yoktur çürüttünüz iyice bütün değerlerimizi. Birbirine sahip çıkmak için eş dost yar sırdaş kardeş ana baba olmak için, mutlu etmek mutlu olmak için evlenirsin. Harama bulaşmayayım diye evlenirsen üreyip çoğalmaman için boşanıp nafaka ödemen isabet olur zaten.

yanıt3
yanıt3
Herif:

Serious sam haklısın kardeş.

yanıt1
yanıt1
hakkı:

kadın öldürsede ceza yok. . ne memleket be. .

18
13
yanıtYanıtla
error 404:

ülke yönetilemiyor hata veriyor

12
17
yanıtYanıtla
AKP:

hata kodu :

yanıt3
yanıt4
ibo:

erkege şiddete hayır

15
12
yanıtYanıtla
xxxx:

sebep ekonomidir

17
4
yanıtYanıtla
NE ALAKA:

SENİNKİDE SENİ BIÇAKLAMASIN DİKKAT ET O ZAMAN. . . . SANKİ BİZ YAŞAMIYOZ BU ÜLKEDE BAHANE ÜRETMENİN ANLAMI YOK. . . ERKEK ERKEKLİĞİNİ BİLECEK KADIN KADINLIĞINI VESSELAM

yanıt3
yanıt0
sis kebapci:

Simdide koca bicaklamak modami oldu?

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title