Haberler

Son dakika: İstanbul'da boşanmak istediği kocası tarafından bıçaklanan kadın yaralandı

Güncelleme:

Son dakika: İstanbul'da Beylikdüzü'nde bir AVM'de boşanmak istediği kocası tarafından bıçaklanan kadın yaralandı. Şüpheli koca kaçarken, bir çocuk annesi kadın hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Beylikdüzü'nde bir AVM'de, eşinden boşanmak isteyen kadın kocası tarafından bıçaklanarak yaralandı. Şüpheli koca olay yerinden kaçarken, bir çocuk annesi kadın hastaneye kaldırıldı.

KARISINI BIÇAKLAYIP KAÇTI

Beylikdüzü'nde bulunan bir AVM'de saat 15.30 sıralarında yaşanan olayda, 42 yaşındaki Saniye Y, daha önce de bıçaklı saldırıya uğradığı için uzaklaşma kararı aldırdığı kocası Erkan Y. ile karşılaştı. Erkan Y, boşanma davaları süren karısını bacağından bıçakladı. Yaralı kadın için olay yerine ambulans çağrılırken saldırgan koca ise kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bir çocuk annesi kadın ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Polis kaçan kişiyi arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beylikdüzü 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (14)

MURTEDX:

kadınlar eğer erkeği uzun süre tanımıyorsanız evlenmeyin. . 1 hatta 2 yıl çıkın iyice tanıyın. . çoğu psikopat çıkıyo bu ülkede. . ortadoğu zihniyeti ile büyütülen çocuklardan alim olmaz zaten. . anca psikopat olur. . üniv okuyun dil öğrenin erkeğe muhtaç olmayın. . yurtdışına çıkın. .

15
3
yanıtYanıtla
CONSINOV:

Senin Orta Doğu diye aşağıladığın yer dünyanın medeniyet, ilim ve biliminin temelini attı cahil !

yanıt1
yanıt0
ERKIN:

Cok yazik oldu bu ulkeye cok. Boyle zihniyet yerin dibine batsin, Ataturk un mirasi ulke ne hale geldi, psikopat, tecavuzcu, hirsiz dolu her yer. . .

8
7
yanıtYanıtla
cosmos:

kesin dostu vardır

3
8
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

LAN NASIL INSANSINIZ SİZ NASIL ERKKESİNİZ. VARSA YOKSA KONU SORUN BU DEĞİL .HAYATINDAN ÇIKARIR İŞİNE BAKARSIN. BIÇAKLMAK ÖLDÜRMEK BÖYLE BİR HAKKA SAHİP DEĞİLSİN.

yanıt3
yanıt2
AYLİNN:

boşanma davaları 5 ile 7 yıl sürmesi tarafları çok geriyor

8
0
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Dayınız:

Kurtlar vadisi bitti diye sevinirken Çukur başladı , arka sokaklarda bitmiyor . Ülke son 15 yıldır bu diziler yüzünden bitti, herkeste silah , kadına dayak , tecavüz ve gasp iyice arttı .

5
2
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

KARDEŞİM BU SAPLANTIDAN KADINI MALINIZ GÖRMEKTEN VAZGEÇİN KADIN MALINIZ EŞYANIZ DEĞİL ONUN BAŞKASININ OLACAK SAPLANTISINI SİLİN KAFANIZDAN BİR ERKEK OLARAK DİYORUM Kİ HAYATIMDA Kİ KADIN BENİ İSTEMİYORSA. BENDE ONU İSTEMEM YOLU AÇIK OLSUN

5
0
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

AZ BİRAZ MEDENI OLUN LAN KADIN SENDEN BOŞANMAK İSTİYORSA GÜLE GÜLE DEYİN OTURUN KONUŞUN AÇIN DAVAYI HERKES YOLUNAA BUKADAR BASİT ASLINDA

3
1
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

MEDENİ TOPLUMLARDA HANİ BAAZILARININ KAFİR DEDİĞİ TOPLUMLARDA KADIN ERKEK OTURUP KONUŞARAK KAHVE İÇEREK KARARLARINI ALIR AYRILIRLAR HERKES YOLUNA GİDER.

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title