Haberler

Beykoz'da Yangın (3)

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Alınan bilgiye göre, Yalıköy'deki dizi ve film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yaptığı açıklamada, Beykoz'daki itfaiye istasyonlarının olay yerine yakın bir konumda olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

" Beykoz'da 3 istasyondaki araçlar bu yangını söndürmeye muktedirler. Zaten yangın kontrol altına alındı. Biraz sonra hatta yarım saat sonra bir şey kalmayacaktır. Bana gelen bilgide ahşap malzemelerden çıktığını aktardılar. Tam bilgi yok. Benim bildiğim ahşap malzemelerden çıkan bir yangın. Herhangi bir can kaybı yok. Bizi mutlu eden konu da budur."

İnsan faktörünün söz konusu alanda çok az olduğunu aktaran Çelikbilek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

"Yaralı, can kaybı yok"

İstanbul İtfaiyesi Daire Başkanı Ali Karahan da yangının kontrol altına alındığını söyledi.

Soğutma çalışmalarının yapıldığını, ekiplerin dört taraftan yangına müdahale ettiğini ve çevreye sirayetin önlendiğini belirten Karahan, şu bilgileri verdi:

"Şu anda tamamen soğutma çalışmaları yapılıyor. Gelen ekiplerin tamamı bizim Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiyelerindi. Kavacık, Ümraniye, Beykoz şu anda müdahale çalışmalarında bulunmaktalar. Müdahalenin ardından yapılacak teknik inceleme sonrasında neden kaynaklandığı ekipler tarafından belirlenecek. Yaralı, can kaybı yok."

Karahan, yangının ormanlık alana sıçramasının da söz konusu olmadığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title