Haberler

Beşiktaş'ta bir kişinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul Beşiktaş'ta bir kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kazaya sebebiyet veren 17 yaşındaki araç sürücüsünü gözaltına aldı. Ehliyeti olmadığı halde annesine ait araçla trafiğe çıktığı belirlenen sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul Büyükdere Caddesi'nde bir kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin yaralandığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kazaya yol açan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün son infaz düzenlemesiyle tahliye olduğu öğrenildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ YARALANDI

Feci kaza Beşiktaş 4. Levent otobüs duraklarında yaşandı. Büyükdere Caddesi'nde makas atarak ilerleyen 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı kontrolden çıktı. Önce önünde seyir halindeki bir araca çarpan otomobil hızını alamayarak park halindeki bir aracı önüne kattı ve otobüs durağına daldı. Yaşanan zincirleme kazada durakta otobüs bekleyen 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kazaya sebebiyet veren araç sürücüsü B.Ç.'yi gözaltına aldı. 17 yaşında olduğu ve ehliyetinin olmadığı halde annesine ait araçla trafiğe çıktığı belirlenen sürücü çıkarıldığı mahkemece 27 Mart günü tutuklandı.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Tutuklanan sürücünün infaz yasasının yürürlüğe girmesinin ardından tahliye olduğu öğrenilirken feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde kontrolden çıkan aracın feci şekilde otobüs durağına daldığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Büyükdere Caddesi İstanbul Beşiktaş 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

ömer turan:

yarın serbest kalır. ölen öldüğüyle kalır.

15
0
yanıtYanıtla
1234:

Zaten yasadan yararlanıp çıkmış

yanıt2
yanıt1
sorgula:

bana terörün tanımını sorsalar şöyle izah ederdim herhalde 1 devletin yani halkın malını çalan 2 korona virüse aldırmadan insanlara bulaştıran 3 milletin namusuna göz diken 4 parayla adalet satın alan 5 trafikte kendinden başkasını gözü görmeyen yani makas atan v:b bana sorsalar terörist kimdir bunları söylerim

7
0
yanıtYanıtla
1234:

Ülkenin son 18 senede ki halinin özeti budur

2
5
yanıtYanıtla
ömer:

ne günlere kaldık vuran dışarda geziyor o zaman ölen rahmetlinin yakınlarına kan parası verilmesi lazım gelir ayrıca yaralanan kişilerede

6
1
yanıtYanıtla
cemil:

bilinçli olmuş bir kazamı kaza bu sennin de baına gelebilir ne kan parası hangi devirde yaşıyorsunuz siz durumu varsa yardım eder

yanıt0
yanıt2
YK:

Al iste sana yasa. . . BIr insan ölüyor, hemde cinayet gibi bir kaza ve sahis aninda serbest kaliyor. . Sag olasin hükümetcigim. .

6
0
yanıtYanıtla
AHMET:

Bu nasıl bir iş. Ehliyeti yok. Zaten alamaz yaşı tutmuyor trafiğe çıkıyor bu birinci suç. Bir insanın ölümüne sebeb oluyor ve birçoğunun yaralanmasına. Bu olay kamera kayıtları ve onlarca insanın önünde oldu. Al sana delil. Şimdi bu şahıs af kanunu var diye serbest.

6
0
yanıtYanıtla
marul kafa cemil:

bindiği araba 400 milyar değerinde bmc 5 serisi araba, birde annesinin arabasıymış babasında da 1 milyonluk araba vardır . . . tabi olenlerin ailelerine en az 300 er milyar vermeliler. benim babam 21 yaşımda 90 model 5 milyarlık şahinini vermedi. niye kaza yaparsam yaptıramayacaktı.

5
0
yanıtYanıtla
Kürşat:

Olay resmen cinayet ! adam kızları gezdirirken resmen katliam yapmış 1 hafta yatmadan serbest kalmış. böyle adalet olmaz olsun. Ölenin yakınlarına rabim sabırlar versin

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title