Haberler

Deprem paylaşımıyla tepki çeken Berna Laçin'e soruşturma açıldı

Güncelleme:

Cumhuriyet Savcılığı tarafından Berna Laçin hakkında, Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası tepki çeken sosyal medya paylaşımı nedeniyle soruşturma açıldı.

Berna Laçin, Elazığ'da yaşanan deprem felaketinin ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşım nedeniyle birçok kişi tarafından eleştirildi. 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yaptığı paylaşım başını yaktı. Ünlü oyuncuya paylaşımları nedeniyle soruşturma açıldı.

DEPREMİN ŞİDDETİNİN YANLIŞ AKTARILDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Berna Laçin, Elazığ'da meydana gelen depremin ilk olarak 6.8 ardından 6.5 büyüklüğünde olduğu açıklaması yapılmasının ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" paylaşımında bulundu.

Deprem paylaşımıyla tepki çeken Berna Laçin'e soruşturma açıldı

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Berna Laçin'in bu paylaşımı herkes tarafından dikkat çekince tepkiler çığ gibi büyüdü. Laçin'in paylaşımı provokasyon içerikli sayılınca Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti.

Deprem paylaşımıyla tepki çeken Berna Laçin'e soruşturma açıldı

KIZILAY'A TEPKİ GÖSTERDİ

Türkiye'yi derinden sarsan depremde ölenlerin sayısına değinmediği için eleştirilen Berna Laçin, Twitter hesabından paylaşım yaparak yardım isteyen Kızılay'a da "Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak ? Onca toplanan deprem vergisine ne oldu?" diyerek tepki gösterdi.

Deprem paylaşımıyla tepki çeken Berna Laçin'e soruşturma açıldı

BERNA'YI SERT DİLLE ELEŞTİRDİLER

Twitter hesabından peş peşe paylaşım yapan Berna Laçin için "İnsanlar depremden ölür, bunlar kinlerinden", "Ölen insanlar varken senin aklın nerede" ve "Bir tek insanımızın burnu kanamasın ben vergiye razıyım. Ne kepazeliktir" gibi tepki mesajları geldi.

"ÜLKE YASTA, BERNA LAÇİN OYNAŞTA"

Oyuncu Berna Laçin'in paylaşımlarına bir tepki de MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Elazığ'da deprem olmuş, canlarımız gitmiş, yürekler yanmış, ülke yasta, Berna Laçin oynaşta. Bu nasıl bir kin. Nasıl bir devlet ve millet düşmanlığı. Deprem 6.5 veya 6.8 ne fark eder. Berna'ya göre ekonomik çıkar varmış. Allah art niyetlileri kahru perişan etsin. Ölenlere rahmet olsun" dedi.

Deprem paylaşımıyla tepki çeken Berna Laçin'e soruşturma açıldı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Berna Laçin Elazığ Laçin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (223)

ASLI:

BU ÜLKEDE DOĞRULARI KONUŞMAK YAZMAK SUÇ OLMUŞ ARTIK.

121
112
yanıtYanıtla
ipek:

doğru dediğin şey vatan hainliği

yanıt106
yanıt99
fuat:

deprem vergilerini harcamışlar o yüzden.

yanıt14
yanıt8
rebul:

millet can derdinde vatan hainleri vergi derdinde. vergileri etrafınızdaki hastanelere yollara köprülere barajlara vb. hizmetlere bakarak çok rahat görebilirsiniz. türk milletinde yardımlaşma bir gelenektir. başına felaket gelen zengin de olsa sorulan ilk soru paran varmı yardım edelim olur

yanıt65
yanıt75
Fevzi:

doğrular toplumu gerip felaket tellalığı yapıp yalan iftira üzerine yazılar mıdır?

yanıt61
yanıt50
Garip:

Sende de var zayıflık dimi yapacağın tek şey iman depolaması

yanıt18
yanıt46
Erdal:

İnsaLARın Manevi değerlerini ezmeye çalışmak DOĞRULARI KONUŞMAK MI OLUYOR. SENİN BEYİNDE ÇALIŞMIYOR ASLI. GİTT O BEYNİ BAŞKA YERLERE BAŞKA ŞEYLERLE MEŞGÜL ET

yanıt99
yanıt98
FİLİZ:

Bİ BİTMEDİNİZ DERDİNİZ NE SİZİN?SÜREKLİ BİR TÜRKİYEYİ KÖTÜLEME DEVLETİ KÖTÜLEME Bİ GİDİN GİDİN Bİ BİTİN

yanıt31
yanıt29
hande06:

bunun doğruluk payı ne acaba ? yorumun içindemisiniz aslı hanım

yanıt18
yanıt9
beyinli:

Yuh be kardeşim. Siz neyle besleniyorsunuz?

yanıt23
yanıt8
Tüm 223 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title