Haberler

Bergüzar Korel 13 Yıl Önceki Fotoğrafıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Güncelleme:

Bergüzar Korel, 13 yıl önceki fotoğrafıyla sosyal medyaya damga vurdu. Korel, paylaşımında eşi Halit Ergenç'le aşklarının nasıl başladığını anlattı.

Yaşadıkları aşkla magazin dünyasının en sevilen çifti olan ve dizilerin vazgeçilmez ikilisinden olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'den duygusal bir paylaşım geldi.

AŞKINI KELİMELERE DÖKTÜ

Bergüzar Korel, kendisi gibi başarılı oyuncu olan Halit Ergenç'le başlayan aşkının sosyal medya hesabından kelimelere döktü.

Bergüzar Korel 13 Yıl Önceki Fotoğrafıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

"BİR KIZ VAR ARAP MI O?"

İşte Bergüzar Korel'in "13 yıl önce biz" dediği duygusal paylaşımı;

"Sene 2006. Daha Binbir Gece yok. Kurtlar Vadisi Irak gösterimde. Bir kız var Arap mı o? Yok ya Türkmüş. Tanju Korel'in kızıymış hatta. Ama adı bir değişik. Bengüzel? Benkuzar? Belgüzel?

Bergüzar Korel 13 Yıl Önceki Fotoğrafıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

"13 YIL"

"Halit, Aliye'de Sinan o vakitler. Ülkeyi sallamaya başlamış özellikle hastane sahneleriyle. Levent Yüksel konserindeyiz. 13 yıl... Anıları biriktirmeye çoktan başlamışız. Ne güzel."

Bergüzar Korel 13 Yıl Önceki Fotoğrafıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bergüzar Korel Sosyal Medya Halit Ergenç Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (29)

Adınızı yazın:

Ozamanlar ikinizinde sevgiliniz vardı.Yani aşk ozaman başladı ve sizin ozamanlarda ikinizde sevgililerinizi boynuzluyordunuz yazık yazık madem ozaman başladı 2009 Başka bir kadınla niye evlendi ve niye senin yüzünden yıldırım hızıyla boşandı o kadının piskolojisini bozdu ikinizde bu topluma kötü örnek olmuş iki gereksiz insanlarsınız o günleri de anlatsana

23
8
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Ve bunlar yüzünden kadın bunalıma girdi ve erkek çocuğuna hamileydi ve bunlar yüzünden aldırmak zorunda kaldı .Bunlarıda anlatsana aşkınız bir canada mal oldu pardon böyle üç kişinin hayatını maffettiniz .Sen sevgilini Halil bey karısını ve dünyaya gelemeden hayatı sonlandırılmış erkek evladını .Bence hiç böyle şeyler yazma sizin ne olduğunuzu biliyoruz

yanıt9
yanıt2
MÜHENDİSSS:

Yakında boşanırlar Çünkü dikat edin başta eskiyi ahtırlıyaıp hafta sonra boşanma kararı alıyorlar nedir elektirikleri kesilmiş

2
20
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

SEN DE YOK YA , DERSİN ÖYLE.

yanıt1
yanıt0
........:

aman iyi güzel şeyler düşünmeyin. . . . . .

yanıt1
yanıt0
ED37:

Çok güzle bir çift . Ve bence Bergüzar Hanım ekranlardaki en güzel kadın, en duru güzel . Ve Halit Bey çok şanslı. Mutlulukları daim olsun .

13
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınali ünsal:

Bu kadın siyahmış beyazlamış para işte

12
9
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

gereksiz kişiler.

10
8
yanıtYanıtla
Neye yarar:

Şu adam içinmi kişiliğini ayaklar altına semişsin

6
9
yanıtYanıtla
yalnız bakan:

gerçekten güzel 1 bayan

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title