Haberler

    Ben Ruhi Bey Nasılım

    Tiyatro Terminal'in 4 yıldır sahnelenmeye devam eden ve 14.Direklerarası Tiyatro Ödülleri'nde Burak Özhan'a En Başarılı Erkek Oyuncu Ödülü kazandıran Ben Ruhi Bey Nasılım oyunu sezonun son gösterimi ile İzmir Sanat Merkezi'nde!

    Tiyatro Terminal'in 4 yıldır sahnelenmeye devam eden ve 14.Direklerarası Tiyatro Ödülleri'nde Burak Özhan'a En Başarılı Erkek Oyuncu Ödülü kazandıran Ben Ruhi Bey Nasılım oyunu sezonun son gösterimi ile İzmir Sanat Merkezi'nde!

    Oyun Hakkında

    Türk Edebiyatının önemli şairlerinden Edip Cansever'in TDK ödülünü almış aynı adlı ırmak şiirinden oyunlaştırılan Ben Ruhi Bey Nasılım, konakta yetişmiş bir kentsoylu olan Ruhi Bey'in trajedisini anlatır. Yalnızlaşmış, yabancılaşmış bireyin trajedisini varoluşsal bir düzlemde, ölüm-yaşam paradoksu içinde iletir. Edip Cansever'in ölmeden önce sahnede görmek istediği oyun, bir sezon aranın ardından yoğun istek üzerine yeniden seyirci karşısında...

    Yazan: Edip Cansever

    Oyunlaştıran: Burak Özhan

    Yöneten: Necmettin Amaç

    Sahne Tasarımı: Emrah Kürekçi, Hakan İsmail Şiriner

    Işık Tasarımı: Hasan Bayrakçı

    Özgün Müzik: Bilge Kuzu

    Koreografi: Julide Derya

    Oynayan: Burak Özhan, Julide Derya

    Dış Sesler: Şebnem Doğruer, Necmettin Amaç

    Detaylar :

    İl : İzmir

    İlce : Konak

    Mekan : İzmir Sanat

    Mekan Adresi : Kültürpark 26 Ağustos Kapısı

    Başlangıç Saati : 16.05.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 16.05.2017 22: 00: 00

    Kategori : Ben Ruhi Bey Nasılım

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Edip Cansever İzmir Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title