Haberler

Beli ağrıdığı için hastaneye başvuran kadın, koronavirüs olduğunu öğrendi

Güncelleme:

İzmit'te yaşayan bir kadın bel ağrısı şikayeti ile hastaneye başvurdu. Burada yapılan koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığını öğrenen aile büyük şok yaşadı. Hastanede tedavi altına alınan kadının eşi, yaşadıkları zorlu süreci sosyal medya hesabından anlattı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan Binnur Çetinkaya, bel ağrısı sebebiyle hastaneye gitti. Yapılan testler sonucunda ise koronavirüs olduğunu öğrendi. Hemen tedavisine başlanan kadının eşi Teyfik Çetinkaya, hiçbir öksürük ve ateşlenme belirtisi yaşamadıklarını söyleyerek, geçirdikleri bu zor dönemi sosyal medya hesabından insanlarla paylaştı.

EŞİ VE ÇOCUKLARI KARANTİNADA

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Binnur Çetinkaya isimli vatandaşın yapılan koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Binnur Çetinkaya İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Binnur Çetinkaya'nın eşi Teyfik Çetinkaya, yaşadıkları zorlu süreci anlattı. Eşinde ateş ve öksürük gibi belirtilerin olmadığını söyleyen Teyfik Çetinkaya, bel ağrısı şikayeti ile gittikleri hastanede yapılan test sonucunda eşinde koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Kendisi ve çocuklarının ev karantinasında olduğunu ve test sonuçlarını beklediklerini ifade eden Çetinkaya, vatandaşlara evde kalmaları için çağrıda bulundu.

Bel ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede korona virüs teşhisi konuldu

''ÖKSÜRÜK VE ATEŞ OLMADI''

Zor bir süreç yaşadıklarını ifade eden Çetinkaya, "Bu akşam sizlere eleştiri yapmayacağız. Bu hasatlık ile ilgili bir tecrübemizi aktaracağız. Çünkü başımıza geldi. Eşim bu virüsü kaptı. Şu anda kendisi hastanede. Bununla ilgili bilgilendirme amacı ile bir video çekmeye karar verdim. Bu hastalığın tanısı bir öksürük, ateşlenme olmadı. Eşim sırt ağrısı ile gitti. Tahliller yapıldı. 2 gün sonra pozitif sonucu çıktı. Bugün hastaneye yatırdık. Zor bir süreç, lütfen arkadaşlar evinizde kalın. Evde eşinizle sınanıyorsunuz. 2 gün bekliyorsunuz, çok zor bir süreç" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Çetinkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title