Haberler

Bebe Çocuk Konfeksiyonu Ur-Ge ile Büyüyor

Bursa iş dünyası temsilcileri, ‘Kind und Jugend Fuarı’na stantlı katılım gerçekleştirdi.

Bursa iş dünyası temsilcileri, 'Kind und Jugend Fuarı'na stantlı katılım gerçekleştirdi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Uluslararası Rekabeti Geliştirme (Ur-Ge) projeleriyle Bursalı firmaları global arenada desteklemeyi sürdürüyor. Türkiye'nin en çok Ur-Ge projesi gerçekleştiren ve bu projeleri aynı anda yürütme başarısı gösteren BTSO, bu kapsamdaki faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Oda'nın bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe gerçekleştirdiği Ur-Ge projesi üyesi 18 firmanın temsilcilerinden ve BTSO yetkililerinden oluşan 35 kişilik heyet, Köln'de dünyanın dört bir yanından alıcılarla bir araya geldi. Juniokids standında ürünlerini sergileme fırsatı bulan Bursalı firmalar, ikili iş görüşmeleriyle yeni ticari bağlantıların yollarını aradı. bini aşkın katılımcının ve 20 binden fazla kişinin ziyaret ettiği fuarda yoğun ilgi gören Juniokids standında, sektörün ve Bursa'nın da tanıtımı yapıldı.

Juniokids standını ziyaret eden Türkiye'nin Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, bebe çocuk konfeksiyonu sektör temsilcilerinin Bursa iş dünyasının gücünü tüm dünyaya göstermek adına önemli bir katılım gerçekleştirdiğini söyledi. Fuar katılımının firmalara yeni bir vizyon kazandırdığını belirten Engin, BTSO'ya uluslararası alanda gerçekleştirdiği projeler için teşekkür etti.

Juniokids standını ayrıca Düsseldorf Ticaret Ataşesi Mustafa Hilmi Aşkın ile Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Bayraktar da ziyaret etti. Fuara küme olarak ortak stant açarak katılan İspanya Bebek Çocuk Giyim ve Gereçleri Üreticileri Kümesi (ASEPRİ) firmaları da Juniokids standını ziyaret etti. İspanyol küme ile işbirliği imkanları görüşüldü.

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, fuara ilişkin değerlendirmede bulundu. İsmail Kuş, bebe-çocuk konfeksiyonunda Bursa'nın önemli bir üretim merkezi konumunda bulunduğunu ifade ederek, "Sektörde faaliyet gösteren firmalarımızı uluslararası alanda da güçlü bir konuma taşımak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Ur-Ge projelerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Köln'de yaklaşık 250 metrekarelik alanda açtığımız stantla firmalarımızın ürünlerini sergileme fırsatı bulduk. Ur-Ge üyesi firmalarımızın fuar organizasyonumuz kapsamında yaptıkları iş görüşmelerinin de firmalarımıza ve sektörümüze önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Bebe çocuk konfeksiyonu firmalarımızı dünyada hak ettiği konuma taşımak amacıyla bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalara bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İsmail Kuş Türkiye Köln Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title