Haberler

BBG Yarışmasında Birinci Olan 02 Melih, Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Anlattı

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Biri Bizi Gözetliyor yarışmasında birinci olan 02 Melih, katıldığı magazin programında yarışmadan kazandığı 100 bin TL'yi ne yaptığını anlattı.

Yıllar önce Türkiye'yi kasıp kavuran 'Biri Bizi Gözetliyor' programının birincisi Melih, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Melih, BBG evinde kazandığı parayla bir kişinin kalp nakil ameliyatına harcadığını ve bir okul açtırdığını söyledi.

100 BİN TL İLE AMELİYAT YAPTIRIP OKUL AÇTIRDI

Canlı yayına katılan Melih Değirmenci, yarışmadan birinci olduğunda kazandığı parayı ne yaptığını açıkladı. Melih, yarışma bittikten sonra ne yaptığını şöyle anlattı: "Yarışmadan çıktıktan sonra evde ilk gece yerde yattım. 6 ay korumayla dolaştım. Yarışma sonrasında olmayan çocuklarım ortaya çıktı. Herkes şöhreti kaldıramıyor. Benim herkes hep beni sevsin gibi bir derdim olmadı. Yarışmadan kazandığım 100 bin TL ile bir kalp ameliyatı yaptırıp, okul açtırdım."

BBG Yarışmasında Birinci Olan 02 Melih, Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Anlattı

MELİH DEĞİRMENCİ KİMDİR?

Melih Değirmenci 17 Mayıs 1981 doğumlu. Biri Bizi Gözetliyor yarışmasının birincisi Melih Değirmenci yarışma sonrası 3 dizi, 2 TV filminde rol aldıktan sonra bir albüm de çıkaran Melih Değirmenci, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okurken yurt dışına gitmişti.

BBG Yarışmasında Birinci Olan 02 Melih, Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Anlattı

Türkiye'ye döndükten sonra farklı sektörlere iş yapan Melih Değirmenci, oyunculuk yapıyor.Melih Değirmenci, yapımcılığını Servet-Ebru Aksoy'un yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Adnan Gülerin oturduğu ve 23 Haziran'da vizyona giren BÜYÜ 2 filminde oynadı. Youtube'de Melih Değirmenci adı ile kanalı bulunmakta.

BBG Yarışmasında Birinci Olan 02 Melih, Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Anlattı

BBG Yarışmasında Birinci Olan 02 Melih, Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Anlattı

BBG Yarışmasında Birinci Olan 02 Melih, Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Anlattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Dürbünlü:

biri sizi gözetliyor programına katılmanın ne denli büyük bir günah oldugunu bilmediginiz anlaşılıyor melih bey.

8
19
yanıtYanıtla
corci:

ehe ehe ne kadar komik ha. . . seviyeye bak hele

yanıt3
yanıt6
Yorgo Sirtakis:

Aynen Katılıyorum Dürbünlü Hocam.corci haltetmişe benziyor;)

yanıt4
yanıt2
BjK.... 1903:

Helal sana bizde YUTTUK

9
4
yanıtYanıtla
cC:

YALAAAAAAAAN

11
2
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

100000 tl ye ev alınamıyor okul yapılsın geçtim birde kalp ameliyatı eminim ki yapmısdındır umarım yapmışsındır

7
3
yanıtYanıtla
Deniz Mavi:

Rahmetli Yavuz Kuaför Melih sayesinde daha rahat ve uzun bir hayat yaşadı. Araştırmadan bilmeden yargılamak ne kolay değil mi?

yanıt0
yanıt0
Abdullah:

Geçmişin şartları ile bugünü niye değerlendiriyorsun. O zamanlar o para çok iyiydi. Şimdi. 1 milyon TL verdiklerini düşün

yanıt2
yanıt0
deniz yıldızı:

hocam bundan 10 sene onceki konu bu on sene once kazanılan para şimdiye ait bir konu değil ki nasıl bi kafadasınız lafı nerenizden anlıyorsunuz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum

yanıt1
yanıt0
o donemin:

o donemin 100. 000 tl si bugunun 1. 000. 000tlsine denk kardesim bos yapma

yanıt1
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title