Haberler

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Deniz Çakır'ın 1 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Güncelleme:

Başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Deniz Çakır'ın bir yıla kadar hapsi istendi.

Gittiği kafede yan masada oturan başörtülü kızları "Sizin yeriniz burası değil, Arabistan'a gidin!" diyerek taciz ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır hakkındaki soruşturma tamamlandı. Çakır'ın 'halkın bir kesimini din ve mezhep farklılığına dayanarak aşağılamaktan' bir yıla kadar hapsi isteniyor.

SAVCILIK SORUŞTURMAYI TAMAMLADI

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı oyuncu Deniz Çakır'ın, bir kafede karşılaştığı başörtülü kadınları taciz ettiği iddiasıyla ilgili soruşturmayı tamamladı. Basın Suçları Soruşturma Bürosu'nun hazırladığı iddianamede, 30 Aralık'ta yaşanan olayda Çakır'ın yan masasında oturan başörtülü kadınları "Burası sizin yeriniz değil, Arabistan'a gidin" diyerek taciz ettiği belirtildi.

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Deniz Çakır'ın 1 Yıla Kadar Hapsi İstendi

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YARGILANACAK

İddianamede 'Halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama suçunu işlediği anlaşılmıştır' denildi. Söz konusu suç kapsamında, Çakır'ın bir yıla kadar hapsi istendi. Oyuncu, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Deniz Çakır'ın 1 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Deniz Çakır'ın 1 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Suudi Arabistan Deniz Çakır Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

Türk:

iyi! yumruk atan serbest laf atan hapise! Bu mu Adalet? Yanlis bir twitt at hapse, koskoca bir genel Baskana yumruk at, serbest kal. Hergün mini etek giyenlere, basi acik olanra Oru… de, birsey olmaz ama sakin bir basörtülü terbiyesizlik yapanca cevap yok. Memleketime ne oldu ya?

34
46
yanıtYanıtla
Kaygısız:

Aynen katılıyorum, bu nasıl adalet? Adil olan Allah’a tek tek hesabını verecekler. . .

yanıt16
yanıt3
HamsterX:

Araplaştı malesef, daha ne olacak.

yanıt10
yanıt20
Asd:

Demekki yumruk atilan adam degilmis

yanıt10
yanıt4
Concordelx:

Sen milletin sinir uçlarına dokunursan yumrukta yersin kafada yersin . ancak bu iki olayı birbirine benzetmen çok yanlış . mini etek giyende bizim kızımız kardeşimiz eşimiz, başörtüsü takanda kimse kimseyi ötekileştiremez.

yanıt10
yanıt3
begüm:

canım kılıçtaroğluna yumruk atan o amca varya . . . Adamın dibiymişşşş bee. . . . . .

18
16
yanıtYanıtla
önemli olan saygıdır:

Kim olursa olsun böyle bir şey söylenmemeli.

yanıt0
yanıt0
pötürgeli:

en ağır cezayı vermeleri lazım

21
9
yanıtYanıtla
DORA:

tecavüzcülerin serbest bırakılmasına ses çıkartmazken sözlü hakarete en ağır cezanın verilmesini istemek :D?

yanıt2
yanıt0
ASLI:

BU ÜLKEDE ADALET HEP YANDAŞLARIN LEHİNE İŞLER ZATEN.

12
18
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title