Haberler

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Deniz Çakır'ın Menajeri Açıklama Yaptı

Güncelleme:

Bir kafede 6 başörtülü kadına hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır'ın menajerinden açıklama geldi. Menajer Seda Sertbaş, Deniz Çakır'ın sette olduğunu, basına servis edilen fotoğrafların ise arşiv olduğunu açıkladı.

Bir kafede 6 başörtülü kadına hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır'ın menajerinden açıklama geldi. Menajer Seda Sertbaş, Deniz Çakır'ın sette olduğunu, basına servis edilen fotoğrafların ise arşiv olduğunu belirtti.

"BURASI ARABİSTAN MI?"

Oyuncu Deniz Çakır, gittiği bir kafede yan masada oturan başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edildi. Çakır, yan masasında buluna 6 başörtülü kadına dönüp, "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" diyerek sözlü tacizde bulundu ve ardından kadınların fotoğrafını çekmeye çalıştığı söylendi.

"DİZİLERİNİZLE GURUR DUYUN"

Çakır'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ise eleştiri oklarının hedefi oldu. Bir dizide eli silahlı rolünü unutan Çakır, "Televizyonlarda silahın özendirildiği dizilerinizle gurur duyun!" paylaşımını yaptı.

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Deniz Çakır'ın Menajeri Açıklama Yaptı

"SİLAHIN ÖZENDİRİLDİĞİ DİZİLERİNİZLE GURUR DUYUN"

Genç akademisyenin ölümü hakkında paylaşım yapan Çakır, şu ifadeleri kullandı: "Oluk oluk kan akıtacağız diyenlerin alkışlandığı, politikalarınızla her şeyin yasaklandığı televizyonlarda silahın özendirildiği dizilerinizle gurur duyun! Genç bir kadın öldürüldü… Elini kolunu sallaya sallaya üniversitelere silah sokabiliyor… Gurur duyun, genç bir akademisyen öldürüldü… Bir üniversitede!"

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği İddia Edilen Deniz Çakır'ın Menajeri Açıklama Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Suudi Arabistan Deniz Çakır Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (39)

TUTMAYIN BENİ:

BU ARSIZ ALKOLİK NE İDİĞÜ BELİRSİZ KADINI PARÇALIYCAM.BAŞÖRTÜLÜ DEĞİLİM AMA BAŞÖRTÜ TAKANLARA SAYGI DUYMAYI BİLECEK!ARSIZ KADIN

33
11
yanıtYanıtla
volkan:

Hatun doğru söylemiş niye kudurdunuzki

11
29
yanıtYanıtla
dertli:

tesettüre hakaret eden allaha hakaret etmiştir

28
9
yanıtYanıtla
m m m:

bas ortusunden rahatsis oluyorsan ayyildizli bayragin altinda isin yok defol

23
13
yanıtYanıtla
ASLI:

BU KAPALILARDA HEP MAĞDUR AYAKLARINA YATIYORLAR. ARTIK HİÇ GÜVENİM KALMADI ONLARA.

10
24
yanıtYanıtla
........:

KENDİNE OLAN GÜVENİNİ, ÖZGÜVENİNİ YİTİRME DE. BAŞÖRTÜLÜLERİN GÜVENİNE İHTİYACI YOK SENİN. .

yanıt8
yanıt4
Seren canj:

Seçim öncesi hep aynı senaryo türban konusu çarşaf çarşaf konusu

19
11
yanıtYanıtla
.......:

Bİ DK , BAŞÖRTÜLÜLERE '' BURASI ARABİSTAN MI ? '' DEMEK NE DEMEK OLUYOR ? '' PARDON AMA BURASI MÜSLÜMAN BİR ÜLKE DEĞİL VE BU BAŞ ÖRTÜSÜ DE NE OLUYOR ? '' ANLAMINI MI TAŞIYOR BU İFADE ? BUNU MU ANLAMALIYIZ ? DENİZ ÇAKIR HANIMEFENDİ SİZ HANGİ DİNE MENSUPSUNUZ ÇOK MERAK ETTİM DOĞRUSU ? HAYIR YANİ BANA ÇOK TUHAF GELDİ MÜSLÜMAN BİR KİŞİYE BAŞI ÖRTÜLÜ DİYE '' BURASI ARABİSTAN MI '' DENİLMESİ. . BAŞÖRTÜYÜ SADECE ARABİSTAN MI KULLANIYOR YANİ ? BU GİBİ TAVIRLARLA AMACINIZ NE SİZİN, , DİNSİZ MİSİNİZ S

17
12
yanıtYanıtla
Halk:

Lafa bak Bir ölünün üzerinden bile takiye yapacak bozuk zihniyet Madem silaha karşısın Be gerizekali Milyonlarca lira kazandığın mafya dizisinde ne işin var

26
1
yanıtYanıtla
NAPOLİ:

bu deniz çakırı zaten sevmiyordum hiç samimi gelmiyordu sevgisizliğim arttı kadına

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title