Haberler

Polisin Baskın Yaptığı İş Yerlerinde USB'de Oynanan Kumar Yöntemi Açığa Çıktı

Güncelleme:

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iş yerlerine yapılan baskında polis kumar oynadıkları tespit edilen 21 kişi hakkında yasal işlem yaptı. Kumarın sanal ortamda para karşılığında verilen flash belleklerle oynatıldığı ortaya çıktı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde kumar oynatıldığı belirlenen iş yerlerine polis ekiplerince operasyon düzenlendi. Söz konusu adreslere düzenlenen baskında ekipler, 21 kişi hakkında yasal işlem yaptı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler, Çankaya'nın Hilal ile Yıldızevler mahallelerindeki adreslerde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

BASKIN SONRASI 21 KİŞİYE YASAL İŞLEM YAPILDI

Söz konusu adreslere düzenlenen baskında ekipler, yer temin eden ve kumar oynatan M.Ç, U.A, F.M ve N.B ile kumar oynadıkları tespit edilen 17 kişi hakkında yasal işlem yaptı.

BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN SANAL ORTAMDAKUMAR

Operasyonda yer temini ve kumar oynatma suçlarından gözaltına alınan M.Ç, U.A, F.M ve N.B'nin söz konusu adreslerde bilgisayar üzerinden sanal ortamda kumar oynattığı tespit edildi.

PARA KARŞILIĞINDA VERİLEN FLASH BELLEKLE OYNANIYORDU

Ekipler, kumarın para karşılığında verilen flash belleklerle oynatıldığını belirledi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Çankaya Ankara 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (79)

Adınızı Yazın:

Ne var bunda kardeşim isteyen istediği şekilde yaşar. Cumhuriyet ülkesi burası arabistan değil

26
33
yanıtYanıtla
Yasin:

Aynen öyle kardeşim haklısın ama maalesef cumhuriyet ile yönetilmiyoruz, yobaz yönetimi hakim insanlar üzerinde.

yanıt15
yanıt22
POMACI MULAYIM:

Size ne? parasi olan oynar. bira icme , sigara icme, parkta kiz arkadasi ile yürümek günah, kumar yasak , gece kulubu yasak . eglence gunah, Eeeeee neden yaşarız?

13
21
yanıtYanıtla
halit:

sen dünyaya niye geldin bir düşünsene gereksiz

yanıt7
yanıt6
can35:

Yasak olmayan ülkelerde bu hastaliga düsenlerin aile ve kendilerine verdigi zarari biliyormusun? Avusturyada aile facialarina sebeb oldugu icin en sonunda yasaklandi, Ve bu oyun makinalari da bu ülkeden dünyaya yayiliyor. Almanya ise vergi alacagim düsüncesiyle ailelere katliam icin davet cikardi, Cok kisiler bu hastaligin pencesinde, tedavisi bile cok zor olan bir bela, Olmayinca insan oynayamaz ama her köse basinda varsa, düsersin bir bosluga solugu orada alir, kaybedersin hep

yanıt9
yanıt2
ALAMANYALI:

BEKARA KARI BOSAMAK KOLAY MULAYIM. OLMADIGI IYI BEN TR DEYKEN AKLIMA GELMEZDI DAHA DOGRUSU BILMEZDIM BURDA HERSEYIMI KAYBETMEK UZEREYIM KUMAR COCUK OYUNCAGI DEGIL SIKILINCA ELINDEN ATAMAZSIN BIR BULASTIMI BITTI KANSER GIBI HAYATINI YER BITIRIR

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

BU ÜLKEDE PAZARTESİ ON NUMARA ÇARŞAMBA SANS TOPU PERŞEMBE SÜPER LOTO , CUMARTESİ SAYISAL LOTO , , , İDDAA , NESİNE İDDAA BİLYONER VB. . BİR SÜRÜ BAHİS SECENEĞİ VAR BUNLARA YASAK NEDEN YOK . . SAÇMA BUNLAR NEDEN YASAK

31
2
yanıtYanıtla
CANCAN:

Unutmuşun bide haftanın 7 günü at koşturuyorlar yasal

yanıt6
yanıt0
kahveci cemal:

Yavurucum bu saydıkların devlet garantisi altında. Yani kazıklanma ihtimalin yok. Yasa dışı bahis kumar olaylarında kim organize ediyorsa o adamın elindesin. anladın mı? anlamadın tabi büyük geldi.

yanıt3
yanıt3
DİK DURUN:

YÜZÜNÜZÜ KAPATMANIZA GEREK YOK KENDİ PARANIZLA OYUN OYNUYORSUNUZ HIRSIZLIK YAPMIYORSUNUZYA RÜŞVETDE YEMİYORSUNUZ. .

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title