Haberler

Başkan Yanılmaz'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

Güncelleme:

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Yanılmaz bu kapsamda Ensar Vakfı ile Evrensel Hafızlar Derneği Elazığ Şubesi'ni ziyaret etti.

Başkan Yanılmaz, ilk olarak Ensar Vakfı'na giderek Vakıf Başkanı Alaaddin Meydanoğlu, Kadınlar Komisyonu Başkanı Hidayet Gezi, Genç Ensar Başkanı Taha Eren Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ensar Vakfı Başkanı Alaaddin Meydanoğlu, vakıf çalışmaları hakkında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a bilgiler vererek, Başkan Yanılmaz'ın bu şehre kazandırdıklarının çok önemli olduğunu belirtti. Ziyaretlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür eden Meydanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları olarak gayelerinin Elazığ'a katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Birlikte yönetim anlayışı doğrultusunda vakıflar, dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya geldiklerini kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Şehrin gelişimine ve değişimine katkı sunan her görüş bizim için son derece kıymetlidir, biz hep birlikte bir gücüz. Ortak hedefimiz Elazığ için daha kaliteli yaşanabilir bir şehir oluşturmaktır" dedi.

YANILMAZ, EVRENSEL HAFIZLAR DERNEĞİ'NDE

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın STK ziyaretleri kapsamında bir sonraki durağı ise Evrensel Hafızlar Derneği Elazığ Şubesi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Evrensel Hafızlar Genel Başkan Yardımcısı Ali Özdemir, EHAD Başkanı Abdurrahman Gül ve dernek üyelerinin bulunduğu ziyarette Başkan Yanılmaz'a dernek çalışmalarıyla ilgili bilgiler verildi.

Evrensel Hafızlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Abdurrahman Gül, dernek çalışmalarını anlatarak, insanların Kur'an-ı doğru tanımasının önemine işaret etti. Gül, İslam'ın hafızlara verdiği kıymeti anlatmaya devam edeceklerini belirterek, hafızlık kültürünü ön plana taşıyarak gündem oluşturmak istediklerini vurguladı. EHAD Başkanı Gül, ziyaretlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Zararın neresinden dönülürse kardır. Rabbimizin 'Bir kere de karar verip azmettin mi, artık Allah'a tevekkül et. Allah tevekkül edenleri sever ayet-i kerimesindeki müjdeye sarılarak, gayret edelim ve insanoğluna verilmiş en büyük nimet olan hafızlığı işlevsel hale getirelim" dedi.

Bu süreçte Elazığ Belediyesi olarak üzerlerine düşen desteği sağlayacaklarını belirten Başkan Mücahit Yanılmaz, eğitim gören hafızlık öğrencilerine başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mücahit Yanılmaz Eren Demir Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title