Haberler

Başkan Uysal İlk İftarda Şehit Aileleriyle Buluştu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ramazan ayının ilk günündeki iftar yemeğinde şehit ailelerinin yanı sıra, ilçe halkı ile bir araya geldi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ramazan ayının ilk günündeki iftar yemeğinde şehit ailelerinin yanı sıra, ilçe halkı ile bir araya geldi.

Başkan Uysal'ın eşi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı iftar sofrasına, İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz ve Garnizon Komutanı Vekili Dnz. Pd Albay Deniz Türker, Kdz. Ereğli Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüven, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

Yenilenen İnönü Parkı'nda gerçekleşen iftar yemeği öncesi Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okunurken, Başkan Uysal'da masaları tek tek gezerek halkın Ramazan ayını tebrik etti.

"Bizler Kudüs davasında, Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz "diyen Başkan Uysal, iftar öncesi yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı paylaşma, dayanışma, birlik beraberlik, kardeşliğin, sevginin ve saygının doruğa ulaştığı mübarek bir aydır. Birbirimizi kırmayalım, üzmeyelim. Yetimleri, yoksulları hatırlayalım. Rabbim bizleri birlik beraberlik içinde nice Ramazan ayları ve Ramazan Bayramına da ulaştırsın. Ramazan boyunca iftarlarımız, katılımlarınızla daha bereketli olacak. İftar soframızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Uysal, ayrıca şehit ailelerine verdiği müjdede, sahil kesiminde yapılacak olan sosyal hizmet binasının da ihaleye çıktığını ve Kurban Bayramı'nda da faaliyete geçeceğini söyledi.

İlçe Kaymakamı Madenoğlu'da konuşmasında bu iftar sofrasında halkı buluşturan Başkan Uysal ile emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür etti. Dernek Başkanı Demirdüven ise Başkan Uysal'ın her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirterek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Şehit Aileleri Derneği üyelerine, Bülent Ecevit Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan plaketler, ilçe protokolü tarafından verildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonundaki halk iftarları, Ramazan ayı süresince İnönü Parkında devam edecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Uysal Deniz Türker Karadeniz Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title