Haberler

Başkan Özkan'dan Dünya Engelliler Haftası Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Özkan Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında engelli bireylerin topluma daha çok kazandırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Özkan; "Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Engelliler Haftası, engelli bireylerimizin haklarına dikkat çekilmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. Engelli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Engellilik, sadece kişinin ya da mensubu olduğu toplumun değil, tüm insanlığın ortak sorunudur. Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve herkes engelli adayıdır. Bunun bilincinde olarak, öncelikle kişiyi engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi için gereken tedbirlerin alınması noktasında gerekli adımları atıyoruz. Devletimiz de, engellilerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak için hızlı ve yoğun çalışmalar yürütüyor. Ayrıca göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımızın sorunlarına samimiyetle eğilerek, bu sorunların çözümü için özveriyle çalışıyoruz. Yine göreve geldiğimiz günden bugüne kadar çok sayıda engelli vatandaşımızı akülü tekerlekli araba sahibi yaptık. Bu vesile ile birlikte, Engelliler Haftası'nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek, tüm engelli kardeşlerimi ve ailelerini sevgiyle kucaklıyor, onlara sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Engelliler Haftası Mehmet Özkan Niğde Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title