Haberler

Başkan Orman, Kadın Sporcularla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde siyah-beyazlı kadın sporcular ile bir araya geldi.

Levent Kliza Restoran'da düzenlenen etkinlikte Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkan Ahmet Nur Çebi, AS Başkan Yönetim Kurulu Üyesi Faik Akdil, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay, taraftarlar, dernekler ile basketbol ve kürek şubelerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı, Levent Çifter ve kadın basketbol, bayan voleybol, atletizm ile jimnastik takımı sporcuları ile bir araya gelerek sporcuların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kadınların toplumun her kademesinde yer almaları gerektiğini vurgulayan Başkan Orman, "Kadın; merhametin, sevginin, hoşgörünün, özverinin timsalidir. Kadın, annelik gibi kutsal bir görevi üstlenen ve bunun yanında yaşamın her zorluğunu omuzlarında taşıyan fevkalade bir varlıktır. Kadınların her zaman toplumun her kademesinde yer almalarını gerektiğini düşünüyorum. Bugün burada her türlü sosyal alanda aktif, güçlü, ve yapıcı kişilerden olan Beşiktaşlı kadın sporcularımızın ve tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Kadın sporcular ile sohbet edip hatıran fotoğrafı çektiren Başkan Fikret Orman, etkinliğin sonunda sporculara üzerinde isimleri yazılı Beşiktaş atkısı hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title