Haberler

Başkan Ertürk, Çalışanları ile Kahvaltıda Buluştu

AK Parti’li Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Horsunlu, Pamukören ve ilçe merkezindeki belediye şantiyelerinde çalışan işçileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti'li Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Horsunlu, Pamukören ve ilçe merkezindeki belediye şantiyelerinde çalışan işçileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye çalışanlarıyla istişare toplantısı için kahvaltılarına misafir olan başkan Ertürk, sabah saatlerinde çalışma öncesi motivasyon konuşması yaptı.

Ertürk, konuşmasında "Öncelikle tüm çalışanlarına çalışmalarından özverilerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 2014 yılından beri hep birlikte işimizin başındayız. Bu işe 'bir şehir önce gönüllerde kurulur' diyerek başladık ve dev projelerimizi gerçekleştirdik. Geçen 3,5 yıllık dönemde Kuyucak'ı yaşanabilir kent haline getirdik. Tabiki bununla bitmeyecek gücümüze güç katarak yatırımlara devam edeceğiz. 2018 yılında dev projelerimizden olan Gençlik Merkezimiz ve TOKİ tamamlanacak. Bununla birlikte Kuyucak'ımıza güzellik kazandıran Kargılıdere Peyzaj çalışmalarımız devam etmekte. Biz vatandaşına yük olan değil, vatandaşın yükünü hafifletmek için çalışan, işverenle işçisini aynı sofrada buluşturan ve tasarruf ederek ihtiyaçlarını karşılayan bir belediyeyiz" dedi.

Başkanın kendilerini ziyaret etmesinden memnun kalan belediye çalışanları, "Metin başkanla çalışmak bizim için bir ayrıcalıktır. Bayanlarımıza bu kadar çok iş olanağı sağladığı ve bizleri iş sahibi yaptığı için teşekkür ederiz. Allah onu başımızdan eksik etmesin" diyerek Başkan Ertürk'e teşekkür ettiler.

Kahvaltıdan sonra Başkan Ertürk işçileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek hayırlı işler diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Ertürk Horsunlu Ak Parti Kuyucak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title