Haberler

Başkan Cengiz hizmet için karış karış geziyor

Güncelleme:

Balıkesir'in İvridi ilçesinin Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi'nin her noktasını gezip, hizmet bekleyen noktaları yerinde görüyor.

Balıkesir'in İvridi ilçesinin Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi'nin her noktasını gezip, hizmet bekleyen noktaları yerinde görüyor.

Belediye Başkanlığı yürüttüğü ilçesinde hizmet akışını koordineli ve başarılı bir şekilde sağlayan Başkan Cengiz, ekibinin yürüttüğü çalışmaları, hizmet bekleyen noktaları yerinde inceleyip, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin taleplerini bir bir dinleyip notunu alıyor.

Mahalle ziyaretleri kapsamında gününü Büyükyenice mahallesini ziyaret ederek başlayan Başkan Cengiz mahallede yürütülen kilitli parke taşı çalışmalarını, tamamlanan istinat duvarı çalışmasını ve mahallede yapımı devam eden cami inşaatı alanını yerinde inceleyip, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaretlerini Taşdibi Mahallesi ile sürdüren Başkan Cengiz mahalle muhtarı ile birlikte hizmet bekleyen noktaları yerinde inceledi.

Ulaşmadığımız mahalle değmediğimiz insan kalmayacak

Ziyaretler sonrası " Bizim boş zamanımız yok. Günümüzün 24 saatini halkımıza hizmet için ayırıyoruz" diyen Başkan Cengiz " Mahalle mahalle gezerek yürüttüğümüz çalışmaları, eksik kaldığımız ve hizmet bekleyen noktaları yerinde inceliyoruz. Memleketimizin her noktası ayrı değer. Her mahallemize ulaşarak, mahalle muhtarlarımızın ve mahallelerde yaşayan hemşerilerimizim taleplerine öncelik vererek koordineli çalışma içerisindeyiz. Bu negatif etken dahi bizim hizmet erişimi sağlamamıza engel değil. Her mahallemizde çalışmalarımız sürüyor"

Köylü milletin efendisidir

Mahalle ziyaretleri kapsamında Korucu-Büyükyenice bölgesi dönüşü yol kenarında biber toplayan vatandaşlara selam vermeyi ihmal etmeyen Başkan Cengiz "Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz demiş Atalarımız. Korucu- Büyükyenice bölgesini ziyaret edip biber tarlasına uğramadan, biber toplamadan geçmek olmaz elbet. Çiftçilerimizin gülen yüzleri bizim servetimizdir.

Geçimini tarımdan sağlayan, üreten çiftçilerimize kolaylıklar ve bereketli kazançlar diliyorum." diyerek tarlada çalışan işçilerle birlikte biber topladı

Akçal-Akçalören'li hemşehrilerimize müjdemiz var

Akçal-Akçalören ziyaretinde müjdeyi yerinde veren Başkan Cengiz "Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekiplerinin ilçemizde yürüttüğü çalışmalar sürüyor. Asfaltlama planı içerisinde Akçal-Akçalören mahallelerimiz de var. Bu iki mahallemizde yürütülecek çalışma inşallah önümüzdeki hafta başlayacak. Mahalle sakinlerimiz evlerine bozuk yoldan gitmekten ve yol kenarına ektiği ürünün zarar görmesinden kurtulacak" dedi. Başkan Cengiz'in yürüttüğü ziyaretlere Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal'da eşlik etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Cengiz Büyükyenice Balıkesir İvrindi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title