Haberler

Başkan Ak, 'Anneler Günü'ne Özel Açılan Pazarı Annesiyle Gezdi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediyeye bağlı Keçiören TOGEM’in (Toplumsal Gelişim Merkezi) "Anneler Günü" temasıyla açtığı hanımlar El Emeği Pazarını, annesi Lütfiye Ak ve eşi Hatice Ak ile birlikte gezdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediyeye bağlı Keçiören TOGEM'in (Toplumsal Gelişim Merkezi) "Anneler Günü" temasıyla açtığı hanımlar El Emeği Pazarını, annesi Lütfiye Ak ve eşi Hatice Ak ile birlikte gezdi.

Keçiören'de yaşayan kadınların el emeği ürünlerini alıcıyla buluşturmalarına aracılık eden El Emeği Pazarında anneler gününe özel birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünler beğeniye sunuldu. İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürme, kadınları iş gücü piyasasına dahil etme konularında başarılı çalışmalar yapan Keçiören TOGEM'in, Kalaba Botanik Park'ta açtığı El Emeği Pazarını gezen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ve AK Parti Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Murat Tunçbilek de eşlik etti.

3 gün boyunca annelerine hediye almak isteyenlerin uğrak yeri olacak pazarda yiyecek, takı ve süs eşyaları, el işlemeleri, bebek giysileri gibi birçok el emeği ürünü tek tek dikkatle inceleyen Başkan Ak, stanttakilerin anneler gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

Pazardan alışveriş yapan ve stant görevlileri ile toplu hatıra fotoğrafı da çektiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Hanımlar el emeği ürünlerini bu pazarda görücüye çıkararak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar. Anneler Günü dolayısıyla daha bir anlam kazandı, çünkü buradaki ürünleri yapanlar da birer anne. El emeği göz nuru ürünler hepsi. Ayrıca en değerli hediye içinde emek olandır" ifadelerini kullandı.

Annelerin hakkının ödenemeyeceğini ifade eden Başkan Ak "Fedakarlık, sevgi ve sabır timsali annelerimiz en kıymetlimizdir, kıymetini bir gün değil her gün bilelim. Başta kendi annem olmak üzere eşimin ve tüm annelerin 'Anneler Günü'nü kutluyorum" mesajı verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Mustafa Ak Hatice Ak Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title