Haberler

Başıboş Köpeklerin Keçilere Saldırdığı İddiasına Isparta Hayvan Koruma Derneği'nden Yalanlama Geldi

Güncelleme:

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Batı Yerleşkesi kırsalındaki başıboş köpeklerin sürüye saldırması sonucu 1 keçinin telef olduğu iddia edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Isparta Hayvan Koruma Derneği, fotoğrafı paylaşan şahışlar ve çobanlarla görüştüklerini belirterek "Yaptığımız görüşmede, kendisinin keçilerin yanında olmadığı bir zamanda bu olayın gerçekleştiğini, bu durumun domuzlar tarafından da yapılmış olabileceğini söyledi." ifadelerine yer verdi.

DOMUZLAR SALDIRMIŞ OLABİLİR

Isparta Hayvan Koruma Derneği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Sosyal medya ve basında çıkan haberlerin ardından, beraberimizdeki gönüllüler ile Çünür Mahallesi'ndeki bölgeye giderek incelemelerde bulunduk. Sosyal medyada fotoğraf paylaşımı yapan şahıslar ile keçisi öldüğü belirtilen çobanlarla görüştük. Yaptığımız inceleme ve mülakatlara göre, yaşanan elim olayın başıboş köpekler tarafından yapıldığı yönünde net bir durum olmadığını öğrendik. Çoban ile yaptığımız görüşmede, kendisinin keçilerin yanında olmadığı bir zamanda bu olayın gerçekleştiğini, keçilerinin yanında kendi çoban köpeklerinin de bulunduğunu ve bizlere bu durumun domuzlar tarafından da yapılmış olabileceğini söyledi."

Başıboş Köpeklerin Keçileri Telef Ettiği İddiasına Isparta Hayvan Koruma Derneği'nden Yalanlama Geldi

'KÖPEKLERİN SALDIRDIĞINI GÖREN YOK'

"Köpeklerin keçiyi parçaladığını gören yok, yalnızca ölü keçiyi yediklerini görenler var. Ama keçilerin asıl ölüm nedenine dair durum konusunda henüz net bir bulgu yok. Bizim bu konudaki inceleme ve araştırma çalışmalarımız devam ediyor. Bizler hayvansever gönüllüler olarak, ne keçilerin ölmesini, ne de başıboş olduğu belirtilen köpeklerin hedef tahtasına konularak zarar görmesini istemiyoruz. Bu konunun takipçisi olacağız. Gerçek net olarak ortaya çıkınca tekrar yeni bir açıklama yapacağız"

Başıboş Köpeklerin Keçileri Telef Ettiği İddiasına Isparta Hayvan Koruma Derneği'nden Yalanlama Geldi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Isparta 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda doğurganlığı mı etkiliyor? Beypazarı ne içeriyor? İsviçre Beypazarı sodayı neden yasakladı? Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (9)

Dürbünlü:

Sokak hayvanlarını zimmetleyin,,,bu olay bitsin Artık.

8
1
yanıtYanıtla
Hikmet:

Yalana bak domuz asla keçiye saldırmaz.

7
2
yanıtYanıtla
Çarşambalı:

Arkadaşlar domuz saldırmaz keçiye yapsa bile öldürür bırakır yemez

yanıt0
yanıt2
Ejder:

Ejderya olabilir ejderya

6
0
yanıtYanıtla
yazık:

başı boş köpekler cirit atıyor her yerde dün arkadaşım dükkana sıgınmış köpek dükkancıyı ısırmış millet korkuyor yani domuz saldırmaz insanları kandırmayın

2
4
yanıtYanıtla
atmaca:

bal gibi köpek saldırısı bu

4
1
yanıtYanıtla
KADER:

aç kalan her hayvan saldırmış olabiir

4
0
yanıtYanıtla
Sulo:

BU ORGUTUN ISINE BENZIYOR BASKA KOPEK ARAMAYIN

3
0
yanıtYanıtla
adını_sen_koy:

domuzlarda hayvan da onlarıda savunacak bir acıklama yapsanıza. kediye köpeğe sıra geldimi meydanı boş bırakmassınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title