Haberler

Başbakan'dan Ankara Saldırısına İlişkin İlk Açıklama

Güncelleme:

Başbakan, Ankara saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sivilleri hedef alacak kadar gözü dönmüş insanlık ve vicdan yoksunu katiller." ifadelerini kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Kızılay'da düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin taziye mesajı yayınladı. Davutoğlu, "Otobüs bekleyen sivilleri hedef alacak kadar gözü dönmüş bu insanlık ve vicdan yoksunu katilleri, ülkem, milletim ve hükümetim adına lanetliyorum" ifadesini kullandı.

"İNSANLIK VE VİCDAN YOKSUNU KATİLLER"

Başbakan Davutoğlu, "Bugün akşam saatlerinde, seyir halindeki bombalı bir araçla Ankara-Atatürk Bulvarı'nda otobüs bekleyen sivil vatandaşlarımıza yönelik bir terör eylemi gerçekleştirilmiştir. Bu alçak saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine, yakınlarına ve bütün vatandaşlarımıza sabır ve metanet diliyorum. Otobüs bekleyen sivilleri hedef alacak kadar gözü dönmüş bu insanlık ve vicdan yoksunu katilleri, ülkem, milletim ve hükümetim adına lanetliyorum" dedi.

"SALDIRI BÜTÜN TÜRKİYE'YE YAPILMIŞTIR"

Başbakan Davutoğlu, "Eldeki ilk verilere, saldırının gerçekleştiği mekânda elde edilen bulgulara ve yapılan istihbarat analizlerine dayanarak bu hain saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne dair somut bilgilere ulaşılmıştır. En kısa zamanda, büyük bir titizlikle sürdürülen soruşturmalar kesin neticeye ulaştırılacak ve kamuoyumuzla paylaşılacaktır. Bu menfur saldırı bütün Türkiye'ye yapılmıştır ve huzurumuzu, birliğimizi, demokrasimizi hedef almaktadır. Ülkemiz zorlu ve istikrarsız bir coğrafyada çok yönlü terör saldırılarına hedef olmaktadır" dedi.

"MİLLETİMİZİN TÜM KARANLIK PLANLARI BOZACAĞINA İNANCIM TAMDIR"

Başbakan Davutoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, milletimizin birlik ve huzuru için terörle yürüttüğü mücadeleyi büyük bir kararlılıkla sürdürecek ve ülkemizi hedef alan hain odakları en ağır biçimde cezalandıracaktır. Bu saldırılar karşısında milletçe birlik ve beraberliğimizi, sabır ve vakarımızı muhafaza etmek, terörün varmak istediği hedefe verilecek en doğru cevaptır. Milletimizin, vakur duruşu, sağduyulu tutumu ve basireti ile tüm karanlık planları bozacağına inancım tamdır" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ahmet Davutoğlu Kızılay Politika Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500

Yorumlar (23)

1 DÜŞÜNELİM 5 SÖYLİYELİM:

BİR YAPAN VAR BİRDE YAPTIRAN VAR ;) RUSLAR HALA İNTİKAM PEŞİNDE KİNCİ LER ORASI KESİN O UÇAK KRİZİNİN ÖCÜNÜ HALA ALMAYA DEVAM EDİCEK BELLİ EE NEDE OLSA RUSLARIN ETEĞİNİN ALTINA SIĞINAN ETEKLİ ÖRGÜTLERİMİZ VAR DEĞİLMİ ? ETEKLİ PKKLAR ETEKLİ HDPLİLER ETEKLİ TAKLAR SİZİ SİZEDE ETEK GİYMEK YAKIŞIR ZATEN

13
24
yanıtYanıtla
Gidin artik gidin:

SİZ UTANMADAN HALA KONUSUYOMUSUNUZ. AZİCİK ONURLU OLUN. YUKSELEN CİGLİKLARİ AİLELERİ Bİ DUYUN ADAMSANİZ. ASKER POLİS ÖLDÜ GÜNEYDOGU ÖLFÜ PATLAMALARDASKİLERİ SAY SAY BİTMEZ BARİ CİKİP KENDİ COCUGUNUZ ÖLMÜS GİBİ TAZİYE ALMAYİN

22
3
yanıtYanıtla
Sorumlu kim:

Olacagi buydu iktidarliginizla iftihar edin iyi yoldasiniz boyle devam edin bu halk olup bitenlerden kimi sorumlu tutacak ? bence bu iktidar yandasi olan kanalara cikar beyanat demec verir olanlarin sorumlusu chp ve mhp dir bunlar bunuda soyler bu halkta inanir

18
6
yanıtYanıtla
amann:

bos laflara karnimiz tok en azinda kaldirin bütun yasaklari ölen insanlarin aileleri sonuna kader takip etsin bakalin ucu kime dayanir yapmiyacaksiniz yapamasin ucunda siz varsiniz cünkü

17
4
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Basbakanligin yakininda patlattilar. Bir dahaki hedef basbakanlik galiba.

14
6
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

la bu enkaz uykudan yeni uyanmış herhalde, günaydın amo günaydın

16
2
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLUTÜRK:

sen kapını pencereni aç, niğüdüğü belirsiz ne kadar yaratık varsa evine doldur, sonrada çık hırsızın hiçmi suçu yok de !!! var tabi var !!! tabi, zaten bütün suç hırsızda. . .

10
8
yanıtYanıtla
ANTİ AKTROL:

HALEN ÇIKIPTA KONUŞUYOR İSTİFA İSTİFA İSTİFA İSTİFAAAAAAAAAAAAA ETTTTTTTTTTTTTTTTT UZUN adamYAVER

14
2
yanıtYanıtla
Kemal:

Bizimde artık gözümüz dönsün.

12
2
yanıtYanıtla
1 DÜŞÜNELİM 5 SÖYLİYELİM:

''MİLLETİMİZİN TÜM KARANLIK PLANLARI BOZACAĞINA İNANCIM TAMDIR'' DEMİŞ BAŞBAKANIMIZ SİZ YAYIN YASAĞI GETİRİN HERŞEYİ KISITLAYIN SONRA MİLLETİM İLE BİRLİKTE TÜM KARANLIK PLANLARI BOZAĞIMA İNANCIM TAMDIR DEMİŞ PEKİ BU MİLLET SİZE OLAN İNANCINI SORGULAMAZMI ? BAŞBAKANIM ?

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title