Haberler

Barbaros Şansal'dan Deniz Gezmiş'e Urganlı Selam

Usta modacı Yıldırım Mayruk, sanat hayatının 50. yılında '2023'e hikayeler' isimi defilesiyle podyuma çıktı.

Defilede modacı Barbaros Şansal da idam edilen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarına atfen boynuna taktığı urganla sahneye çıktı.

Yıldırım Mayruk, meslek hayatının 50. yılını Swissotel'de düzenlenen "2023’e Hikayeler" defilesiyle kutladı. Seçkin davetlilerin katıldığı defilede mankenler birbirinde şık elbiseler giydi. Tamamı el işçiliğiyle hazırlanan koleksiyonu Özge Ulusoy, Deniz Pulaş, Ebru Ürün, Sema Şimşek, Ebru Öztürk, Günay Museyeva, Merve Büyüksaraç’la yabancı modeller Genet, Sacha, Olga, Amanda, Selena tanıttı. Defilenin tüm müzikleri ise Fazıl Say'ın albümlerinden derlendi.

BARBAROS ŞANSAL, BOYNUNDA URGANLA SAHNEYE ÇIKTI

Defilenin sonunda ise Yıldırım Mayruk, Barbaros Şansal ile birlikte seyircileri selamlamak üzere sahneye çıktı. Barbaros Şansal'ın 1972 yılında idam edilen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarına atfen boynunda urganla seyircileri selamladığı görüldü. Şansal seyircilerden büyük alkış aldı.Tören sonrası soruları yanıtlayan Barbaros Şansal, “Biz yaşam hakkının yaratılan tüm canlılarda eşit olduğuna inanıyoruz Bir insanın canını alma hakkının olmadığını inanıyoruz. 1972’de üç fidanımızın idam edildiği gündeyiz. Ustamdan izin aldım. Bugün denizlerin günün deniler gibi çoğalıyoruz. Denizler gibi dalgalanıyoruz” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Barbaros Şansal Yıldırım Mayruk Deniz Gezmiş Urganlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title